Home / Sport / Handbalistele junioare 1 de la LPS Vaslui au debutat nefericit la Turneul Valoare

Handbalistele junioare 1 de la LPS Vaslui au debutat nefericit la Turneul Valoare

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a debutat cu o înfrângere, sâmbătă, în prima etapă de la Turneul Valoare din cadrul Campionatului Național de handbal pentru junioare 1. Vasluiencele nu au avut nicio șansă în fața brăilencelor și la pauză erau deja la 15 goluri în spate, scor 9 – 24. În cele din urmă LPS Brăila s-a impus la Vaslui cu 47 – 20.

Rezultatul nu este unul surprinzător, dacă ne uităm la rezultatele obținute de brăilence în sezonul regulat. Acestea au suferit o singură înfrângere, în extremis, scor 20 – 19. Au câștigat toate celelalte partide disputate, majoritatea la diferență de cel puțin 10 goluri. Au avut o medie de 30 de goluri marcate pe meci și doar 20 primite LPS Vaslui s-a calificat la Turneul Valoare de pe locul trei, după șapte victorii și trei înfrângeri. Vasluiencele au arătat și ele foarte bine în atac în prima parte a campionatului, chiar mai bine decât adversarele lor de sâmbătă. Le-a trădat însă defensiva, cu nu mai puțin de 320 de goluri primite, capitol care a făcut diferența și în ultima partidă disputată.

LPS Vaslui mai are nouă meciuri pentru a demonstra că merită să meargă mai departe. Pe lângă returul cu LPS Brăila, vasluiencele vor mai da piept în dublă manșă cu LPS Roman, CSS 1 Constanța, CSM Galați și LPS Iași.

Reprezentantele județului nostru în Campionatul Național de handbal feminin pentru junioare 1 sunt obligate să învingă astăzi pe CSS 1 Constanța pentru a nu-și îngreuna și mai mult misiunea. Vor avea în față ocupantele locului cinci, care au suferit și ele o înfrângere în manșa inaugurală, scor 26 – 34 cu LPS Roman. CSS 1 Constanța a vut un parcurs asemănător cu LPS Vaslui în sezonul regulat, cu șapte victorii, o remiză și două înfrângeri, golaveraj 314 – 305. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: