Home / Sanatate / A ajuns în comă la spital, după ce a fost înjunghiat de frații săi

A ajuns în comă la spital, după ce a fost înjunghiat de frații săi

de Mihaela NICULESCU

De necrezut: un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Alexandru Vlahuță se zbate între viață și moarte, după ce a fost bătut măr și tăiat cu cuțitul de cei doi frați ai săi.

Agresiunea s-a petrecut aseară, dar pentru că părinților le-a fost frică să nu fie și ei luați la bătaie, nu au avut curaj să se ducă să vadă ce s-a întâmplat. Dimineață au intrat în cameră și l-au găsit aproape mort, după care au sunat la ambulanță, la orele prânzului. Echipajul ajuns la fața locului a constatat că se află în comă post traumatică, l-au intubat, urmând să îl aducă la Spitalul “Elena Beldiman”. Din cauza stării grave în care se află ambulanța a schimbat ruta, mergând la Vaslui, prin Floreni, pe drumul cel mai scurt, pentru a încerca să îl salveze. Cel mai probabil bărbatul va fi trimis la Iași, dar nu cu elicopterul, pentru că deși solicitat, cei de la SMURD nu pot interveni din cauza vremii nefavorabile.

„Se fac cercetări de către polițiștii de la Secție 3 Poliție Rurală Bârlad, pentru săvârșirea acțiunii de violență în familie, raportat la infracțiunea de lovire sau alte violențe. În funcție de evoluția stării de sănătate, se vor lua măsurile legale în consecință”, a declarat, pentru Est News, Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Drepturi la replică în loc de răspunsuri clare la problemele delicate ale Spitalului “Beldiman”

Cu toate că ziarul Est ...

Asistenții medicali de la „Beldiman” se revoltă! Nu mai pot face față orelor suplimentare

Din cauza managementului defectuos, incapabil ...

Anchetă la Spitalul de Urgență din Vaslui, după ce doi bebeluși au fost infectați cu o bacterie periculoasă 

E alertă la Spitalul de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: