Home / Social / O bârlădeancă încântă proaspetele mămici cu aranjamente din flori și baloane

O bârlădeancă încântă proaspetele mămici cu aranjamente din flori și baloane

Moda aranjamentelor florale pentru tinerele mămici și bebeluși a ajuns și la Bârlad. Tot mai mulți aparținători ai proaspetelor mămici vin la maternitate să le felicite, oferindu-le și un aranjament cu flori și baloane, întocmai ca în țările occidentale.

Andra Mereuță este cea care a testat astfel de cadouri speciale la botezul fiicei sale. A văzut că a avut succes în rândul invitaților, iar mai târziu a fost contactată de aceștia pentru a le confecționa și lor astfel de aranjamente.

Am început să fac aranjamente pentru mămici și bebeluși pur și simplu din plăcere. Începutul acestei pasiuni a fost în familie. Voiam ca la botezul copilului meu să ornez sala și mesele altfel. A fost o inspirație de moment care, ulterior, a fost apreciată. Am ajuns să fiu rugată să le fac și prietenilor și cunoștințelor mele aranjamente din baloane, flori, bilețele și alte accesorii. Am reușit să aduc multor familii un strop de culoare în momentele foarte importante ale vieții, cum ar fi venirea pe lume a unui copil”, a mărturisit Andra Mereuță, pentru Est News.

Faptul că aranjamentele sale sunt apreciate o face să se gândească serios să își deschidă, în viitor, o mică afacere cu acest obiect de activitate.

Andra Mereuță a încercat să-și cizeleze talentul participând la diferite cursuri pentru a învăța de la profesioniști tehnica realizării ornamentelor pentru evenimente speciale. Cursurile sunt destul de costisitoare, dar Andra Mereuță a ținut să le urmeze pentru a deveni o profesionistă desăvârșită. Pentru asta s-a școlit atât în țară cât și în străinătate. În Olanda a participat chiar la o demonstrație a unor designeri care se ocupă de aranjamentele florale ale petrecerii de după festivitatea de decernare a premiilor Oscar. Recent, s-a întors de la București, unde a participat la un curs de aranjamente din flori și baloane, pentru bebeluși.

Anul acesta, cadourile pentru bebeluși, de genul aranjamentelor din flori și baloane sunt în trend. Sunt preferate mai ales baloanele având culori pastelate, sidefate, umplute cu heliu. Contează să fie de bun-gust. Eu asta încerc să realizez. Pun imaginație și suflet la realizarea acestor cadouri minunate. Ele aduc bucurie tinerelor mămici la maternitate sau la întoarcerea acasă, bucurie care, într-o oarecare măsură, se întoarce la mine. E un sentiment minunat, pe care îl experimentez de ceva timp”, a mai spus Andra Mereuță. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Reguli drastice pentru firmele care realizează lucrări funerare în cimitirele bârlădene

Gata cu harababura! Conducerea Direcției ...

Investiții de proporții la Epureni

La Epureni sunt deschise mai ...

Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

O gospodărie particulară din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: