Home / Justitie / Bârlădeancă sub control judiciar, după ce a fost prinsă făcând contrabandă cu țigări

Bârlădeancă sub control judiciar, după ce a fost prinsă făcând contrabandă cu țigări

O femeie în vârstă de 48 de ani din municipiul Bârlad, județul Vaslui a fost reținută de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Femeia a comercializat în mod repetat țigarete provenite din săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Asupra femeii au fost descoperite miercuri țigarete fără timbru de acciză, pe care femeia le deținea fără drept, în vederea comercializării.

Față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în ieri, cu ocazia prezentării acesteia la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar față de aceasta, pentru o perioadă de 60 de zile. Femeia este cercetată în mai multe dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.
Polițiștii reamintesc vasluienilor că pentru infracțiunea de contrabandă legea prevede o pedeapsă cu închisoarea de la doi la șapte ani și interzicerea unor drepturi. Sunt fapte asimilate infracțiunii de contrabandă și colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 de ani, descoperit plutind pe râul Tutova

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: