Home / Sport / Fotbalistul vasluian Mihai Voduț a semnat cu Beitar Ierusalim

Fotbalistul vasluian Mihai Voduț a semnat cu Beitar Ierusalim

Fotbalistul vasluian Mihai Voduț, în vârstă de 24 de ani, dat afară de Hagi de la Viitorul după ce a fost prins că a pariat pe un meci al propriei echipe, a fost prezentat oficial ieri la Beitar Ierusalim.

Atacantul a parafat o înțelegere valabilă până în vară, cu posibilitate de prelungire. În contractul pe care l-a semnat, Voduț are trecută inclusiv o clauză împotriva pariurilor. Dacă acesta va fi prins pariind, contractul îi va fi reziliat pe loc.

Voduț a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi colegi și va fi păstrat în lot pentru duelul de mâine cu Bnei Yehuda, în cazul în care contractul acestuia va reuși să fie înregistrat în timp util. Salariul vârfului va fi de 10.000 de euro pe lună, dublu față de cel pe care îl primea la Viitorul. La această sumă s-ar adăuga și bonusuri pentru eventualele performanțe. Clubul îi achită lui Voduț chiria pentru un apartament din Ierusalim, dar și pentru o mașină personală. Voduț va purta numărul 99 la Beitar.

Situația lui Beitar din clasament nu e foarte fericită. Cu șase etape înainte de finalul sezonului regulat, noua formație a lui Voduț e pe locul 10, cu 22 de puncte, la șapte puncte în spatele echipei de pe șase, ultimul care asigură prezența în play-off. (G.P)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: