Home / Justitie / Control judiciar pentru un șofer prins de polițiști conducând băut și cu permisul suspendat

Control judiciar pentru un șofer prins de polițiști conducând băut și cu permisul suspendat

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bârlad efectuează cercetări față de un bărbat de 25 de ani, din localitatea Tomești, comuna Pogana, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sau cu dreptul de a conduce suspendat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbatul a fost depistat pe 24 ianuarie pe DJ 243, la intersecția cu drumul comunal DC 138, pe raza comunei Pogana, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în județul Bacău. Testarea conducătorului auto a indicat o valoare de 1.22 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Rezultatul analizei probelor de sânge a indicat o valoare de 2.54 g/l în sânge. Mai mult, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta avea dreptul de a conduce suspendat la momentul depistării, pentru alte abateri rutiere.

Polițiștii rutieri l-au reținut pe bărbat pe 30 ianuarie, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de joi acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

Peste 20 de hectare de vegetație uscată, mistuite de flăcări la Muntenii de Sus, în urma unui puternic incendiu

Peste 20 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Complex de solarii dintr-o suburbie a Vasluiului, salvat în ultima clipă de la a fi mistuit de flăcări

Un complex de solarii, ce se întinde pe o ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: