Home / Justitie / Autocamion radiat din circulație de autoritățile germane, descoperit în vamă

Autocamion radiat din circulație de autoritățile germane, descoperit în vamă

Polițiști de frontieră de la Vama Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie română și moldovenească, care conducea un autocamion radiat din circulație de autoritățile din Germania.

Igor B., în vârstă de 34 de ani, cu cetățenie română și moldovenească, a vrut să intre în țară duminică, la volanul unui autocamion, ce avea aplicate plăcuțe de înmatriculare germane.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, colegii noștri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autocamionul este radiat din circulație de autoritățile din Germania, din data de 29 august 2018.

Cu privire la cele constatate, Igor B. a declarat că a achiziționat autocamionul din Polonia, plătind suma de 8.000 de euro și că nu avea cunoștință despre faptul că acesta nu are drept de circulație pe drumurile publice din România. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Șoferul unui microbuz școlar, cu permisul suspendat după ce a condus sub influența alcoolului

Un control de rutină al ...

Un bârlădean de 44 ani a fost reținut după ce și-a pus la dispoziție apartamentul pentru practicarea prostituției

Proxenetism. Aceasta este infracțiunea pentru ...

Furtul și operațiunile financiare frauduloase, infracțiuni frecvente pe masa polițiștilor vasluieni

O femeie de 42 ani ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: