Home / Social / Contribuabilii persoane juridice sunt invitați la Finanțele Publice pentru a fi informați cu privire la schemele de ajutor de stat

Contribuabilii persoane juridice sunt invitați la Finanțele Publice pentru a fi informați cu privire la schemele de ajutor de stat

Vasluienii sunt așteptați la Asociația Județeană a Finanțelor Publice Vaslui, pe 14 și 21 februarie, începând cu ora 10, pentru a primi informații despre schemele de ajutor de stat.

Aplicarea schemelor de ajutor de stat urmărește stimularea creșterii economice prin realizarea de investiții, iar modificările survenite au clarificat noțiuni și au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creșterea ponderii cererilor admise și, implicit, a numărului investițiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare.

Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale și Prețuri Reglementate din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Iași va fi punct de informare locală permanentă pentru toți operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Festivalul de Umor ”Constantin Tănase” se va desfășura în anul 2020 în două etape

Prima etapă a festivalului de umor se va desfășura ...

Biserica din Mânjești, cuprinsă de un incendiu. 30 de oameni s-au autoevacuat

Peste 30 de oameni s-au evacuat din biserica din ...

Salariile de 1.500 de lei din mediul privat golesc județul Vaslui de forța de muncă

Exodul forței de muncă din județul Vaslui a trecut ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: