Google+
Home » Social » Contribuabilii persoane juridice sunt invitați la Finanțele Publice pentru a fi informați cu privire la schemele de ajutor de stat

Contribuabilii persoane juridice sunt invitați la Finanțele Publice pentru a fi informați cu privire la schemele de ajutor de stat

Vasluienii sunt așteptați la Asociația Județeană a Finanțelor Publice Vaslui, pe 14 și 21 februarie, începând cu ora 10, pentru a primi informații despre schemele de ajutor de stat.

Aplicarea schemelor de ajutor de stat urmărește stimularea creșterii economice prin realizarea de investiții, iar modificările survenite au clarificat noțiuni și au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creșterea ponderii cererilor admise și, implicit, a numărului investițiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare.

Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale și Prețuri Reglementate din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Iași va fi punct de informare locală permanentă pentru toți operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: