Home / Sport / CSS Bârlad dă șapte rugbyști la cel de-al doilea stagiu de pregătire al Echipei Naționale Under 18

CSS Bârlad dă șapte rugbyști la cel de-al doilea stagiu de pregătire al Echipei Naționale Under 18

Nu mai puțin de șapte rugbyști bârlădeni fac parte din lotul convocat de staff-ul tehnic al Echipei Naționale Under 18 pentru cel de-al doilea stagiu de pregătire din acest an, care va avea loc intre 4 si 10 februarie la Snagov.

Este vorba despre taloneurul Șerban Dadacus, jucătorul de linia a II-a Alexandru Bîrsan, jucătorii de linia a III-a David Popa și Vlad Balan, mijlocașul la grămadă Lazăr Azoiței, mijlocașul la deschidere Ovidiu Neagu și centrul Teodor Ursu.

Staff-ul tehnic format din George Sava, Răzvan Popovici și Nicolae Mocanu au convocat 32 de jucători, provenind de la nouă cluburi, șase din țară, doi din Franța și unul din Italia. Din cei 32 de sportivi, șapte provin de la CSS Bârlad, opt de la CT Dinicu Golescu, cinci de la CS Metrorex, patru de la CS Cleopatra, patru de la CSS2 Baia Mare, unul de la LPS Focșani, unul de la Aurillac Espoirs și Amberieu en Bugey, ambele din Franța și unul de la UR Anconitana (Italia).

România U18 va participa la Campionatul European ce va avea loc între 12 – 22 aprilie, în Rusia, la Kaliningrad, primul meci fiind pe 14 aprilie, împotriva țării gazdă.

“În primul stagiu am reușit să punem la punct elementele care stau la baza proiectului de joc, am lucrat la acomodarea cu pozițiile în proiectul de joc, astfel că fiecare jucător să știe unde îi este locul în sistem. De asemenea, am reușit să antrenăm organizarea în atac. A fost un stagiu important pentru că jucătorii au trebuit să se readapteze la efort pentru că au venit din vacanță, după o perioadă în care nu au avut meciuri și nici antrenamente și era necesar ca totul să fie făcut treptat. În al doilea stagiu vom pune accent pe apărare și vom continua organizarea pentru proiectul de joc în atac”, a declarat George Sava, antrenor principal.

Sportivii convocați pentru acest stagiu:

Pilieri: Răzvan Chirca (CS Metrorex), Kristian Balin (CSS 2 Baia Mare), Andrei Capusanu (CT Dinicu Golescu), Sergiu Puescu (LPS Focșani), Alexandru Șuler (UR Anconitana,Italia), Claudiu Purda (CS Cleopatra), Ștefan Ludosan (Amberieu en Bugey)

Taloneuri: Șerban Dadacus (CSS Bârlad), Ioan Mogos (CT Dinicu Golescu)

Linia a II-a: George Bogdan Antonescu (CS Metrorex), Alexandru Bîrsan (CSS Bârlad), Gabriel Ene (CT Dinicu Golescu)

Linia a III-a: Paul Ciceu (CS Cleopatra), Mădălin Fomenco (CS Metrorex), Vlad Balan (CSS Bârlad), David Popa (CSS Bârlad), Kemal Altinok (CT Dinicu Golescu), Ioan Bodor (CT Dinicu Golescu), Virgil Ghenea (Aurillac Espoirs, Franța)

Mijlocaș la grămadă: Sorin Pandichi (CS Cleopatra), Lazăr Azoiței (CSS Bârlad), Robert Constantin (CS Metrorex)

Mijlocaș la deschidere: Mihai Barbu (CS Cleopatra), Ovidiu Neagu (CSS Bârlad),

Aripi: Andrei Tătărau (CSS 2 Baia Mare), Mircea Silviu (CT Dinicu Golescu),

Centri: Robert Stan (CS Metrorex), Teodor Ursu (CSS Bârlad), Denis Lupu (CSS 2 Baia Mare), Darin Ont (CSS 2 Baia Mare)

Fundaș: Alexandru Mircea (CT Dinicu Golescu), Bogdan Iacovache (CT Dinicu Golescu)

Staff: George Sava – antrenor principal, Răzvan Popovici – antrenor secund Nicolae Mocanu – antrenor secund, Dragoș Cernat – preparator fizic, Cătălin Sardan – medic, Alin Grigoraș – kinetoterapeut, Silvian Ioniță – manager. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: