Home / Sport / Debut cu victorie pentru handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui

Debut cu victorie pentru handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui

Handbaliștii juniori 2 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au obținut sâmbătă o victorie în prima partidă de la Turneul Valoare, scor 26 – 24 cu CSS Galați.

Vasluienii nu au fost prea inspirați în prima pauză, gălățenii deschizând scorul și având avantaj chiar de trei goluri. La pauză oaspeții aveau avantaj de două goluri, scor 10 – 12. Pauza a fost însă un sfetnic bun și LPS Vaslui a arătat mult mai bine în partea secundă, reușind în cele din urmă să egaleze în minutul 35, la 14. Vasluienii s-au desprins la două goluri, dar au fost egalați. A fost însă doar un foc de paie, pentru că LPS Vaslui a preluat apoi frâiele partidei, scor 23 – 20 și mai apoi 25 – 21.

“În prima parte am făcut multe greșeli, atât în atac, cu multe ratări, cât și în apărare. În repriza a doua am reușit să avem o prestație mai bună și am condus chiar și la patru goluri. E important că am câștigat această partidă, însă trebuie să reușim să o legăm de o victorie cu LPS Piatra Neamț pentru a ne regăsi într-o postură favorabilă”, a declarat pentru Est News Liviu Gugleș, profesor la LPS Vaslui.

Pentru LPS Vaslui au evoluat Ionuț Tănase și Rareș Anton (portari), Sorin Potorac, Darius Ungureanu, Octavian Popovici, Florin Ciurescu (4 goluri), Oțel Radu (un gol), Adrian Matei (6 goluri), Radu Hordilă, Iulian Artene (două goluri), Cosmin Vulpe, Ionuț Morărașu (patru goluri), Andrei Jigoreanu (două goluri), Andrei Faur, David Hanțaru și Răzvan Chiratcu (7 goluri).

LPS Vaslui va da piept mâine cu LPS Piatra Neamț, de la ora 14.00, în deplasare. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: