Home / Sanatate / Problema s-a rezolvat! În loc de curățenie și săpun, au închis toaleta de la parterul policlinicii spitalului!

Problema s-a rezolvat! În loc de curățenie și săpun, au închis toaleta de la parterul policlinicii spitalului!

Promptitudine, de nevoie! La o zi după publicarea în cotidianul Est News a articolului care semnala lipsa săpunului din toaleta ambulatoriului de specialitate a Spitalului „Elena Beldiman”, reprezentanții instituției au reacționat. Au fost mobilizate toate asistentele șefe din secțiile medicale în vederea asigurării continue a săpunului și hârtiei igienice în toate grupurile sanitare.

În ceea ce privește problema lipsei săpunului din toaleta ambulatoriului de specialitate, aceasta a fost rezolvată foarte simplu: grupul sanitar a fost închis. Toți cei care au avut nevoie să meargă la toaleta ambulatoriului de specialitate ieri, fie doar pentru a se igieniza pe mâini, au tras de mâner în zadar. Faptul ne-a fost comunicat de către un pacient revoltat.

Cel mai probabil, dacă DSP nu se va autosesiza, toaleta respectivă va fi folosită doar de către femeia de serviciu atunci când va trebui să igienizeze holurile. Fiind închisă toaleta, nimeni nu va mai observa nici mopul infect, care nu are ce căuta într-un spital. (M.N.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Drepturi la replică în loc de răspunsuri clare la problemele delicate ale Spitalului “Beldiman”

Cu toate că ziarul Est ...

Asistenții medicali de la „Beldiman” se revoltă! Nu mai pot face față orelor suplimentare

Din cauza managementului defectuos, incapabil ...

Anchetă la Spitalul de Urgență din Vaslui, după ce doi bebeluși au fost infectați cu o bacterie periculoasă 

E alertă la Spitalul de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: