Home / Sport / Handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui sunt pe doi la Turneul Valoare, după ce au remizat cu LPS Piatra Neamț

Handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui sunt pe doi la Turneul Valoare, după ce au remizat cu LPS Piatra Neamț

Handbaliștii juniori 2 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au remizat ieri cu LPS Piatra Neamț, în Grupa Valoare 1, scor 29 – 29 (11 – 12). După primele două etape vasluienii ocupă locul doi în clasament, fiind depășiți doar de băcăuani, după ce aceștia s-au impus în ambele partide.

La fel ca și în prima etapă, contra gălățenilor, LPS Vaslui a arătat mai bine în repriza secundă. Prima parte a fost la discreția nemțenilor, însă pe fondul unor decizii părtinitoare ale arbitrilor suceveni. LPS Piatra Neamț a deschis scorul și a reușit imediat dublarea avantajului. Deși a fost mereu la cârma partidei, LPS Piatra Neamț nu a reușit să se distanțeze decisiv, fiind în majoritatea timpului la unu, două goluri în față.Vasluienii au reușit să egaleze la 10 și au ținut aproape pe întreaga durată a partidei. Deși nemțenii au condus cu 14 – 11 și 16 – 13 vasluienii au revenit în forță și s-au apropiat la un gol, scor 17 – 16 și au egalat iar la 20, în minutul 41. LPS Piatra Neamț a reușit iar desprinderea la două goluri, însă fără sorți de izbândă. Pe final de partidă arbitrii suceveni și-au dat în petec și după ce au tolerat tot meciul jocul obstrucționist al gazdelor au hotărât să le dea 7 metri după un fault în atac al acestora. Golul marcat din acestă fază putea fi decisiv, însă vasluienii au găsit forța de a reveni încă o dată, pentru a smulge un punct important.

“A fost un joc extrem de disputat, influențat însă de maniera de arbitraj a lui Bădeliță și Poenaru, care au favorizat echipa gazdă. Le-au dat nouă de 7 metri și nouă doar patru, un raport care nu a avut nimic de-a face cu realitatea de pe teren”, a declarat pentru Est News profesorul Liviu Gugleș, antrenorul echipei de handbal juniori 2 de la LPS Vaslui.

Pentru LPS Vaslui au evoluat Ionuț Tănase, Florin Ciurescu (7 goluri), Sorin Potorac (10), Darius Ungureanu, Octavian Popovici, Oțel Radu (două goluri), Adrian Matei (un gol), Iulian Artene, Eduard Radu (un gol), Andrei Faur (trei goluri), Andrei Jigoreanu (patru goluri), David Hanțaru, Răzvan Chiratcu (un gol). Au lipsit de la această partidă decisivă Rareș Anton, Ionuț Morărașu și Radu Hordilă, care au profitat de vacanța inter semestrială și au plecat “într-un binemeritat concediu” (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: