Home / Justitie / Decizie rarisimă a Poliției Rutiere Vaslui: Primăria, amendată cu peste 3.000 de lei din cauza poleiului care a provocat un carambol între cinci mașini

Decizie rarisimă a Poliției Rutiere Vaslui: Primăria, amendată cu peste 3.000 de lei din cauza poleiului care a provocat un carambol între cinci mașini

Cinci mașini au fost implicate, joi, într-un carambol pe strada lt. Ioanesei Adrian, o arteră în pantă din municipiului Vaslui,din cauza poleiului de pe carosabil și a nepăstrării distanței regulamentare în mers de către șoferi. Administratorul șoselei, respectiv Primăria, a fost amendată cu suma de 3.045 de lei pentru neîntreținerea corespunzătoare a drumului, așa cum are obligația legală.

Carambol în municipiul Vaslui, ca în filmulețele care circulă în mediul virtual, pe strada lt. Ioanesei Adrian, ce coboară prin spatele cimitirului din Vaslui spre Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Nu mai puțin de cinci mașini au fost avariate după ce, din cauza carosabilului alunecos, ca urmare a poleiului format pe șosea, au intrat în coliziune. Practic, șoferii autoturismelor, care mergeau în coloană, nu au mai avut control asupra direcției la coborâre și s-au tamponat cu mașinile aflate în față. Din fericire, impactul nu a fost unul puternic astfel încât nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

Patru din cei din conducători auto au fost sancționați contravențional cu avertisment pentru nepăstrarea distanței regulamentare în mers. De asemenea, administratorul șoselei, respectiv Primăria Vaslui, a fost amendată cu suma de 3.045 de lei pentru neîntreținerea corespunzătoare a drumului, așa cum are obligația legală”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Potrivit acestuia, numărul mașinilor implicate în accident ar fi putut fi mult mai mare dacă unul dintre șoferii al cărui autoturism a fost avariat nu ar fi avut inspirația să pună triunghiul reflectorizant în vârful dealului, mai ales că panta este una fără vizibilitate. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: