Home / Social / Bătrână găsită decedată în fața sobei

Bătrână găsită decedată în fața sobei

Moarte suspectă! Astăzi dimineață, la ora 8, a fost descoperită decedată în locuința ei din Crețești o femeie de 93 de ani. Aceasta a fost găsită căzută în fața sobei, arsă pe mâini.

Echipajul de pe ambulanță sosit la fața locului a luat în calcul ca posibilă cauză a decesului intoxicația cu monoxid de carbon. Cazul a fost preluat de Poliție, care, la rândul său, a apelat la Medicina legală, întrucât este vorba de o moare suspectă. Medicul legist va fi cel care se va pronunța asupra cauzei decesului. În urma necropsiei se va stabili dacă bătrâna a murit din cauze medicale, sau din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

“Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat de 39 de ani, cel care a găsit-o moartă pe bătrână. Poltistii ajunși la fața locului au constatat că o parte a corpului femeii era carbonizat. In cauza, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.” a declarat, pentru Est News, Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Urgență Vaslui. Din declarațiile unor vecini, se pare că bătrâna avea unele probleme psihice. (Mihaela NICULESCU)

About Simona Vasile

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: