Home / Administratie / Noul pod de la Crasna, de pe DN 24, ar putea intra în execuție la vară

Noul pod de la Crasna, de pe DN 24, ar putea intra în execuție la vară

Noul pod de la Crasna, de pe drumul național DN 24 și care asigură legătura între Bârlad și Vaslui, ar putea intra în execuție în vara acestui an. În prezent, Direcția Regională de Drumuri și Poduri se află în etapa de revizuire a proiectului tehnic al viitoarei construcții a cărei valoare se va ridica la aproximativ patru milioane de lei.

Vești bune pentru șoferii din județ, și nu numai. Celebrul pod de la Crasna, care dă atâtea bătăi de cap participanților la trafic, va fi înlocuit cu unul nou. Deocamdată, nu se știe când se va întâmpla acest lucru, însă, așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, avem noi promisiuni. Ultima a fost făcută la ședința de bilanț a Prefecturii Vaslui, de vineri, chiar de către conducătorul acestei instituției, la întrebarea adresată de către deputatul USR, Mihai Botez. Inclusiv deputatul Aurel Căciulă, membru al Comisiei de Transporturi a Camerei Deputaților, dă speranțe șoferilor.

La mijlocul anului trecut, Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice a retrimis către Direcția Regională de Drumuri și Poduri proiectul tehnic spre revizuire. S-au alocat bani la rectificarea bugetară pentru acest lucru și se așteaptă definitivarea lui. Dacă lucrurile merg așa cum trebuie, la vară ar trebui să înceapă execuția efectivă a noului pod”, ne-a declarat deputatul Aurel Căciulă.

Valoarea viitoarei construcții de peste râul Crasna va costa aproximativ patru milioane de lei.

About Simona Vasile

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: