Home / Justitie / Peste 200 de amenzi, date de polițiștii rutieri vasluieni în doar două zile

Peste 200 de amenzi, date de polițiștii rutieri vasluieni în doar două zile

Polițiștii rutieri vasluieni au aplicat sâmbătă și duminică 230 de sancțiuni contravenționale, în cadrul unei acțiuni care a avut drept scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, cu ocazia filtrelor instituite, au fost verificate 262 de autovehicule și legitimate peste 300 de persoane.

„Timp de două zile, polițiștii din structurile de poliție rutieră au acționat pe raza județului Vaslui cu scopul de a depista, identifica și trage la răspundere conducătorii auto care încalcă legislația rutieră în vigoare privind limitele de viteză. Urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 119.360 lei. De asemenea, aceștia au reținut 33 de permise de conducere și retras trei certificate de înmatriculare”, a precizat sursa citată.

Din totalul de 230 de sancțiuni contravenționale, 182 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, dintre care 26 de sancțiuni pentru încălcarea regimului de viteză cu peste 50 km/h, față de limita admisă.

Cu prilejul acestei acțiuni a fost constatată și o infracțiune privind conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar doi conducători auto au fost depistați de două ori, la scurte intervale de timp, încălcând regimul legal de viteză cu peste 50 km/h. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Iată ce minune: au ieșit polițiștii locali din mașini și s-au apucat de patrulat

Așa da! Polițiștii locali patrulează ...

Sancțiuni aplicate de polițiștii vasluieni în urma campaniei „Alcoolul conduce la tragedii – Povești fără happy-end”

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii ...

Scandalos! Parcul din centrul Bârladului, nerecomandat minorilor. Dar nici adulților

Scene scandaloase! De asta au ...

%d blogeri au apreciat: