Home / Justitie / Bărbat din Bârlad reținut după ce și-a lovit soția și i-a furat geanta și telefonul

Bărbat din Bârlad reținut după ce și-a lovit soția și i-a furat geanta și telefonul

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Bârlad a fost reținut de polițiști după ce acesta și-a lovit soția și i-a sustras geanta și telefonul mobil.
Bărbatul mai este cercetat de polițiști pentru violență în familie și distrugere prin incendiere, după ce, în cursul lunii ianuarie, supărat că asistenții sociali i-au luat copiii, a dat foc casei în care acesta locuia cu cei mici și cu soacra.
“Polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 45 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 11 februarie, a fost deposedată de către soțul acesteia, prin violență, de geanta pe care o avea asupra sa, precum și de telefonul mobil. Polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe strada Mihai Viteazu, spre gara CFR Bârlad, a fost lovită de către soțul acesteia cu pumnii în zona capului, bărbatul reușind astfel să îi sustragă geanta personală și telefonul mobil. Prejudiciul estimat în cauză este de 1.000 lei. Bărbatul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiind cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, faptă săvârșită în luna ianuarie 2019”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marți, de IPJ Vaslui.
Bărbatul urmează să fie prezentat Judecătoriei Bârlad, pentru a fi dispusă arestarea sa preventivă.
Trei copii în vârstă de 2, 5 și 11 ani au fost preluați în regim de urgență de reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui, în luna ianuarie, după ce fata mai mare a sunat la numărul de urgență 112 și a cerut sprijin din partea autorităților, spunând că tatăl îi neglijează și are un comportament agresiv. Cei trei copii locuiau împreună cu bunica maternă și cu tatăl, mama lor fiind plecată la muncă în străinătate. Apelul la numărul 112 a fost făcut când tatăl nu se afla la domiciliu. Când s-a întors acasă și a aflat despre preluarea copiilor de către asistenții sociali, bărbatul a incendiat locuința, el fiind reținut pentru 24 de ore și ulterior plasat sub control judiciar. În urma incidentului, bărbatul a primit interdicție de a se mai apropia de soacra sa. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: