Google+
Home » Sport » CSM Vaslui s-a distrat cu CS Magnum Botoșani, în Divizia A

CSM Vaslui s-a distrat cu CS Magnum Botoșani, în Divizia A

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Vaslui a reușit o victorie categorică în Etapa a 12-a a Diviziei A, scor 43 – 19 cu CS Magnum Botoșani. Vasluienii au început în forță partida și la pauză aveau deja avans de 12 goluri, scor 21 – 9. În partea a doua diferența de calitate în joc dintre cele două echipe a adâncit prăpastia de pe tabela de marcaj, iar la fluierul final CSM Vaslui era în avantaj cu 24 de goluri.

Cel mai bun marcator al formației vasluiene a fost R. Farcaș, cu 9 reușite. S-au evidențiat și Cumpănici (opt goluri), Popa (7), Voinea, A. Farcaș (câte patru goluri), Hușanu (3), Amihăesi, Carali, Hodorogea, Dragon (câte două reușite). Au mai evoluat pentru CSM Vaslui portarii Petrila, Cioată, respectiv jucătorul de câmp Iozu.

De la botoșăneni cel mai incisiv a fost Lascovici, care a învins apărarea vasluiană de nouă ori. Pentru CS Magnum Botoșani au mai marcat Dimofte (5), Doboș (2), Demir, Sireteanu (câte un gol). Au mai evoluat portarii Sîrbu, Nicolaevici (un gol) și jucătorii de câmp Horopciuc, Martuneac.

Sportivii pregătiți de Leonard Bibirig au mărit distanța dintre CSM Vaslui și ocupanta locului doi la 17 puncte, datorită faptului că CSU Galați a pierdut în deplasare la CSU CNOT Brașov, scor 33 – 27. În cealaltă partidă a etapei CSM Bacău a dispus de CSU Suceava, scor 30 – 26.

CSM Vaslui ocupă primul loc în seria A a eșalonului secund de handbal masculin din România, cu 36 de puncte. Completează podiumul CSU Galați și CSU CNOT Brașov, cu 19, respectiv 18 puncte. Pe locul patru se clasează CSU Suceava, tot cu 18 puncte, dar cu golaveraj mai slab decât formația brașoveană. CSM Bacău e pe cinci, cu 12 puncte. Lanterna roșie CSM Botoșani are doar patru puncte.

Vasluienii vor da piept etapa următoare, sâmbătă, în deplasare la CSU Suceava. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: