Home / Sport / Doi fotbaliști vasluieni au fost în lotul Echipei Naționale Under 17, care a disputat un turneu amical în Spania

Doi fotbaliști vasluieni au fost în lotul Echipei Naționale Under 17, care a disputat un turneu amical în Spania

Fundașul Ștefan Stefanovici (Sporting Juniorul Vaslui) și atacantul Louis Munteanu (FC Viitorul) au fost în echipa cu care Daniel Mogoșanu, antrenorul Echipei Nationale de Fotbal Under 17, a abordat un turneu amical din La Manga, Spania. Cei doi vasluieni au evoluat împotriva Suediei, Cehiei și a Norvegiei.

Ștefan Stefanovici

În ultima partidă, împotriva Norvegiei, Munteanu a avut una din marile ocazii de gol ale României, în minutul 25. După ce acesta fusese integralist în primele două partide, de această dată a fost schimbat în minutul 85.

Stefanovici a intrat pe teren în minutul 50 împotriva norvegienilor. Vasluianul a fost integralist cu cehii și a fost schimbat în minutul 57 cu suedezii.

Fără o parte din jucătorii de bază ai echipei, cum ar fi Radu Drăgușin, portarul Sava, ambii de la Juventus Torino, sau Ianis Stoica, selecționerul Daniel Mogoșanu a dorit să urmărească la joc și alți jucători în vederea alcătuirii celui mai bun lot pentru meciurile oficiale din martie.

Vasluienii merg la Turul de Elită

Luna viitoare vasluienii vor disputa meciurile din cadrul Turului de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European. România va face parte din grupa 1, alături de Italia, Austria și Turcia. Meciurile se vor disputa în Turcia, Antalya, în perioada 20 – 26 martie. La turneul final găzduit de Irlanda, în perioada 3 – 19 mai 2019, se vor califica echipele clasate pe primul loc și cele mai bune șapte ocupante ale pozițiilor secunde.

Lotul convocat de selecționerul Daniel Mogoșanu pentru acțiunea din Spania:

Portari: Alexandru Tătaru (ACS Centru de performanță Rapid), Raul Opric (CFR Simeria)

Fundași: Darius Grosu (Viitorul Constanța), Denis Bolenyi (FCSB), Mădălin Pascu (ACS Sportul Chișcani), Ștefan Stefanovici (Sporting Juniorul Vaslui), Daniel Vita (Academia Puskas/Ungaria), Ionuț Badea (Alcorcon/Spania), Alexandru Chilili (FC Voluntari), Reinaldo Radu (Villarreal/Spania)

Mijlocași: Alexandru Crivac (FC Viitorul), Szondi Botond (AFK Csikszereda Miercurea Ciuc), Denis Guță (U Craiova 1948 Club Sportiv) , David Vraciu (CF Torre Levante/Spania), Ahmed Bani (Dinamo București), Victor Lolea (CSM Școlar Reșița), Alexi Pitu (FC Viitorul), Constantin Grameni (FC Viitorul), Leon Peto (FSV Mainz/Germania)

Atacanți: Louis Munteanu (FC Viitorul), Theodor Corbeanu (Wolverhampton/Anglia)

Convocat inițial, Andrei Iana (U Craiova 1948 Club Sportiv) s-a accidentat în cadrul antrenamentelor și nu a mai efectuat deplasarea în Spania. După primul joc s-a alăturat lotului și stranierul Reinaldo Radu (Villarreal). (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: