Home / Justitie / Amenzi date de jandarmi pentru tăieri ilegale de copaci

Amenzi date de jandarmi pentru tăieri ilegale de copaci

Jandarmii vasluieni au aplicat, în ultimele zile, opt sancțiuni contravenționale pentru tăieri ilegale de copaci din fondul forestier național.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui, în urma acțiunilor organizate, a fost recuperată o cantitate de 15 metri cubi de material lemnos.

“La nivelul județului Vaslui, în cadrul programului «Scutul Pădurii» au fost organizate o serie de controale cu scopul prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos. Jandarmii vasluieni au aplicat opt sancțiuni contravenționale conform legii 171/2010 și au recuperat 15 metri cubi de material lemnos tăiat ilegal din fondul forestier național”, a precizat sursa citată.

Reprezentanții IJJ Vaslui au anunțat că, în cooperare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor organiza patrule, filtre, acțiuni punctuale și alte activități specifice în zona trupurilor de pădure unde au loc tăieri și sustrageri ilegale de arbori. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Iată ce minune: au ieșit polițiștii locali din mașini și s-au apucat de patrulat

Așa da! Polițiștii locali patrulează ...

Sancțiuni aplicate de polițiștii vasluieni în urma campaniei „Alcoolul conduce la tragedii – Povești fără happy-end”

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii ...

Scandalos! Parcul din centrul Bârladului, nerecomandat minorilor. Dar nici adulților

Scene scandaloase! De asta au ...

%d blogeri au apreciat: