Home / Administratie / Prima primărie ”ca în vest” în județul Vaslui

Prima primărie ”ca în vest” în județul Vaslui

Primăria comunei Ferești și-a deschis noul sediu în care își desfășoară activitatea, unul dintre cele mai moderne din județ. Instituția a funcționat timp de 15 ani într-o clădire improprie care punea în pericol atât viața angajaților cât și a celor care le trecea pragul.

Reînființată în 2004, după ce 36 de ani a fost un sat component al Văleniului, comuna Ferești are, în sfârșit, un sediu de primărie nou. După ce, timp de 15 ani, s-au înghesuit prin birourile unei clădiri aflată într-o stare avansată de degradare, angajații primăriei pot spune că au condiții civilizate de a-și desfășura activitatea administrativă.

Iată că, în sfârșit, după nouă ani de eforturi, am reușit să finalizăm sediul primăriei, să-l dotăm corespunzător astfel încât să ne putem muta în el. Totul este funcțional, fiecare salariat are biroul său, nu câte patru-cinci cum eram în vechea clădire. Nu a fost ușor, dacă ținem cont că finanțarea obiectivului s-a făcut exclusiv de la bugetul local”, susține edilul Sebastian Arteni.

Valoarea investiției se ridică la 1,6 milioane lei, iar sediul este unul dintre cele mai frumoase din județ, ieșit din tipare, ținând cont de arhitectura sa, una desebită, asemănătoare celor din Ardeal. Iar cireașa de pe tort este un ceas fabricat în străinătate și care are un sistem de funcționare aparte. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Blocuri ANL pentru locuințe de serviciu și închiriere

Construcția de locuințe este una ...

18 august 2019 – Comune vasluiene în sărbătoare

Sărbătoarea Sfintei Marii aduce voie ...

Suntem pe ”cai mari”: județul Vaslui a devenit cel mai mare importator de gunoaie din Moldova

de Dănuț CIOBANU Consiliul Județean ...

%d blogeri au apreciat: