Home / Justitie / Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul elevului înjunghiat la Liceul Tehnologic Puiești

Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul elevului înjunghiat la Liceul Tehnologic Puiești

Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul unui elev care a fost înjunghiat în curtea Liceului Tehnologic din comuna Puiești, județul Vaslui.

“Mass-media a relatat faptul că un elev, în vârstă de 18 ani, a fost înjunghiat, în curtea Liceului Tehnologic Puiești, județul Vaslui, în timpul unei pauze. Conform relatărilor din presă, agresorul este un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna Voinești, care a avut inițial un conflict cu fratele victimei, de la niște comentarii pe o rețea de socializare. Potrivit managerului Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, elevul a suferit o plagă tăiată la nivelul genunchiului și echimoze în zona feței. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în acest caz, fiind vizată o posibilă încălcare a art. 22 și art. 49 din Constituția României, privind dreptul la viață și la integritate fizică și psihică și protecția copiilor și a tinerilor”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Avocatul Poporului.

Polițiștii au stabilit cine este agresorul elevului înjunghiat și bătut la școală, în baza declarațiilor date de martorii incidentului.

Altercația dintre adolescentul de 17 ani și elevul de clasa a XII-a de la Liceul Puiești a pornit de la fratele acestuia din urmă, după o postare jignitoare pe o rețea de socializare. Într-o primă fază, adolescentul, însoțit de un prieten, a intrat în sala de clasă a celui care postase pe facebook pentru a-i cere socoteală. Aceștia au ieșit afară, în curtea școlii, unde spiritele s-au încins, elevul din clasa a X-a chemându-și fratele în ajutor. Ulterior, a început altercația dintre adolescentul de 17 ani și elevul de clasa XII-a undeva în afara curții liceului. Pe lângă pumnii și picioarele primite în față, elevul de 18 ani a fost și înjunghiat la un picior.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe în cazul elevului înjunghiat în urma unui conflict izbucnit la Liceul Tehnologic Puiești. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Autoturism furat din Franța, descoperit la controlul de frontieră Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul ...

A încercat să iasă din România cu pașaportul fratelui său

Polițiștii de frontieră vasluieni au ...

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

%d blogeri au apreciat: