Home / Sport / Handbaliștii juniori 1 și 3 de la LPS Vaslui sunt în continuare invincibili

Handbaliștii juniori 1 și 3 de la LPS Vaslui sunt în continuare invincibili

Echipele de handbal juniori 1 și 3 ale Liceului cu Program Sportiv Sportiv (LPS) Vaslui au trecut cu brio și de etapa a doua a Turneului Speranță.

Echipa de handbal juniori 1 a LPS Vaslui, victorioasă în prima etapă, a dat piept cu liderul din Grupa Speranță 1, LPS Iași, pe care a învins-o fără prea mari emoții, scor 30 – 24. Vasluienii conduceau ostilitățile încă din prima parte, la pauză având avans de trei goluri, scor 15 – 12. LPS Piatra Neamț a obținut primul succes, în deplasare la LPS Buzău, scor 25 – 31. CS Brazi J1 a obținut și ea primele puncte, scor 36 – 32 cu CS Năvodari.

LPS Vaslui ocupă primul loc în Grupa Speranță 1, cu patru puncte, golaveraj +15. Urmează în clasament trei formații cu două puncte: LPS Iași (+8), LPS Piatra Neamț (6) și CS Brazi J1 (+4). Fără punct obținut, pe ultimele locuri se clasează CS Năvodari și LPS Buzău.

Vasluienii angrenați în Campionatul Național de handbal pentru juniori 3 au și ei un parcurs perfect în Grupa Speranță 1. După ce a învins-o în prima etapă pe CSS Galati, scor 37 – 13 cu CSS Galați, LPS Vaslui a dat un test important, în fața unei echipe cu un apetit ofensiv mult mai mare. Este vorba despre LPS Suceava, ocupanta locului doi, care remizase în prima etapă cu CSS Călărași, scor 31 – 31. Handbaliștii vasluieni nu s-au pierdut cu firea nici de această dată și au învins în cele din urmă la șase goluri, scor 36 – 30. Aceștia au controlat partida de la un capăt la celălalt, la pauză scorul fiind 17 – 14 pentru LPS Vaslui.

Reprezentanta județului nostru în Campionatul Național pentru Handbal Juniori 3 e lider, cu patru puncte. Urmează în clasament CSS Călărași și LPS Suceava, cu câte un puncte (călărășenii au disputat doar un meci). LPS Piatra Neamț și ACS Piticu Fetești nu au disputat încă niciun meci. CSS Galați a pierdut singura partidă disputată. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: