Home / Administratie / Șefii Consiliului Județean Vaslui ”și-au tras” trei mașini noi, de 18.000 de euro bucata

Șefii Consiliului Județean Vaslui ”și-au tras” trei mașini noi, de 18.000 de euro bucata

Trei Dustere nou-nouțe, de 18.000 de euro bucata, au fost cumpărate de Consiliul Județean (CJ) Vaslui pentru șefii aflați în fruntea instituției, respectiv președinte și cei doi vicepreședinți. Odată cu achiziționarea acestor mașini, toate de culoare neagră ca vechile Volga rusești, celelalte autoturisme folosite până acum și care aveau o vechime de aproximativ patru ani au fost repartizate către două instituții aflate sub coordonarea financiară a CJ.

Șefii de la județ se vor plimba de acum în mașini scoase recent pe poarta fabricii de la Mioveni. Este vorba de trei Dacia Duster, toate de culoare neagră și complet echipate, la nu mai puțin de 18.000 de euro bucata. Achiziția acestor autoturisme s-a făcut cu aprobarea Consiliului Județean, la ședința din luna octombrie a anului trecut.

Se impunea cumpărarea acestor mașini, în condițiile în care avem foarte multe lucrări de urmărit în teren, de făcut deplasări la București, la ministere. De aceea, nu considerăm a fi un lux pentru cineva, ci o necesitate”, ne-a declarat vicepreședintele CJ Vaslui, Ciprian Trifan.

Vechile mașini pe care le aveau șefii CJ, tot marca Dacia, vor ajunge prin repartiție către două instituții aflate sub coordonarea financiară a CJ, respectiv Centrul Militar Județean și Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Maricel Gîfu a rămas și fără funcția de administrator public

Maricel Gîfu, fostul primar al comunei Pogana, demis după ...

Cele două proiecte europene dedicate domnitorului Ștefan cel Mare intră în evaluare

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean Vaslui va depune săptămâna ...

DAPPC Bârlad investește în modernizarea aleilor Cimitirului „Eternitatea”

Noi investiții în Cimitirul „Eternitatea” din Bârlad. Peste 1.300 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: