Google+
Home » Social » ULTIMA ORĂ Mamă și fiu, ambii cu dizabilități, au ars de vii în locuința lor din Popeni

ULTIMA ORĂ Mamă și fiu, ambii cu dizabilități, au ars de vii în locuința lor din Popeni

Sfârșit crâncen pentru o femeie în vârstă de 64 de ani și fiul ei, de 31 de ani, ambii cu dizabilități. Cei doi au ars de vii, în această dimineață, în urma unui incendiu izbucnit în locuința lor din localitatea Popeni, comuna Zorleni. Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit la ora 5.30, după un apel la 112., dar nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea mamei și a fiului, amandoi fiind descoperiți carbonizați.

”La sosirea pompierilor militari, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuința. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic al coșului de fum neprotejat termic față de elementele combustibile. Au participat la intervenție 1 ofițer, 9 subofițeri, 1 autospecială de stingere, 1 echipaj de prim ajutor medical, 1 autospecială de primă intervenție și comandă. La fața locului s-au deplasat echipaje ale poliției”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

”In cauza a fost întocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii actiunii de ucidere din culpa. Urmeaza a se da solutia legala prin Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad”, ne- a declarat Silvia Manta, purtator de cuvant al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

 

 

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: