Home / Justitie / Cinci mașini avariate în Vaslui de un șofer teribilist. Acesta avea de puțin timp permis auto

Cinci mașini avariate în Vaslui de un șofer teribilist. Acesta avea de puțin timp permis auto

Nu mai puțin de cinci mașini au fost avariate în zona gării din municipiul Vaslui de un șofer teribilist care a călcat prea tare pedala de accelerație. Cu permis de conducere de puțin timp, tânărul de 21 de ani, din Parpanița, a fost amendat de polițiști, fără însă a-i fi luat carnetul din cauza lipsei unei prevederi legale în acest sens.

Parcarea mașinilor pe marginea străzilor din Vaslui a devenit, se pare, un adevărat risc, dacă este să ținem cont că, oricând, proprietarii se pot trezi cu acestea avariate. Dovadă în acest sens sunt accidentele din ultima perioadă provocate de șoferi teribiliști care au avariat mai multe autoturisme aflate pe partea dreaptă a drumurilor. Ultima ”lovitură” dată a fost a unui tânăr de 21 de ani, din Parpanița, care a luat la rând cu mașina sa nu mai puțin de patru autoturisme parcate pe strada Podurilor, din zona Gării.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe fondul vitezei cu care conducătorul auto circula. Desigur, și lipsa experienței în conducere a fost un alt factor care a condus la producerea evenimentului”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Șoferul teribilist a scăpat destul de ieftin după accident. Pe lângă faptul că nu a fost rănit, tânărul de 21 de ani va plăti doar o amendă, fără a-i fi luat permisul de conducere din cauza lipsei unei prevederi legale în acest sens. De asemenea, pagubele vor fi suportate de societatea de asigurare la care șoferul avea făcută asigurarea auto. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Iată ce minune: au ieșit polițiștii locali din mașini și s-au apucat de patrulat

Așa da! Polițiștii locali patrulează ...

Sancțiuni aplicate de polițiștii vasluieni în urma campaniei „Alcoolul conduce la tragedii – Povești fără happy-end”

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii ...

Scandalos! Parcul din centrul Bârladului, nerecomandat minorilor. Dar nici adulților

Scene scandaloase! De asta au ...

%d blogeri au apreciat: