Home / Justitie / Cinci permise reținute și un certificat de înmatriculare retras de polițiștii vasluieni

Cinci permise reținute și un certificat de înmatriculare retras de polițiștii vasluieni

În ultimele zile aproximativ 40 de polițiști au fost implicați, zilnic, la nivel județean, într-un plan de acțiune pentru creșterea siguranței traficului rutier. Polițiștii au reținut cinci permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Timp de o săptămână, polițiști din diferite structuri, precum poliție rutieră, ordine publică, investigații criminale, acțiuni speciale și alte structuri de poliție, au acționat pe raza județului Vaslui cu scopul de a depista, identifica și trage la răspundere conducătorii auto care încalcă legislația rutieră în vigoare privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, efectivele implicate în acest plan de acțiune au avut în vedere și executarea de acțiuni polițienești preventive și punctuale, care să descurajeze intențiile infracționale sau contravenționale.

Cu ocazia filtrelor instituite, cele mai multe sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice. Polițiștii au aplicat 134 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 25.575 lei. Au fost constate șase infracțiuni, dintre care trei la regimul circulației, privind conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Autoturism furat din Franța, descoperit la controlul de frontieră Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul ...

A încercat să iasă din România cu pașaportul fratelui său

Polițiștii de frontieră vasluieni au ...

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

%d blogeri au apreciat: