Google+
Home » Social » Mii de oameni, prezenți la Târgul Apicol Vaslui

Mii de oameni, prezenți la Târgul Apicol Vaslui

Câteva mii de oameni, foarte mulți pasionați de creșterea albinelor, au vizitat, pe perioada celor două zile cât s-a desfășurat, Târgul Apicol Vaslui, ajuns în acest an la cea de-a doua ediție. Pe lângă apicultorii din județul nostru, evenimentul s-a bucurat și de prezența a numeroși expozanți și comercianți de echipamente și produse apicole din aproape toate colțurile țării, ceea ce a făcut ca târgul să fie o reușită.

Zona comercială de lângă Centrul de Afaceri Vaslui a fost gazda, în acest week-end, a celei de-a doua ediții a Târgului Apicol Vaslui. La eveniment au fost prezenți 16 producători sau comercianți de echipamente și unelte apicole, stupi, hrană pentru albine, faguri, rame, produse ale stupului și derivate, precum miere, propolis, polen, energizante apicole, tincturi și siropuri. Pe lângă apicultorii autohtoni, la târg au venit și crescători de albine din alte județe ale țării, respectiv Neamț, Bacău, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Prahova și chiar municipiul București.

Cei care au trecut pragul târgului, de altfel într-un număr foarte mare, au putut să vadă noutățile de pe piața apicolă, mulți făcându-și cumpărături pentru propriile stupine. De asemenea, apicultorii au purtat discuții întrei ei și au avut schimburi de experiență, fiind un bun prilej și de promovare a produselor stupului”, ne-a declarat Bogdan Onofrei, organizatorul evenimentului.

La deschiderea Târgului Apicol au fost prezenți și reprezentanții autorităților locale și cei ai Direcției pentru Agricultură a Județului Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: