Home / Social / ULTIMA ORĂ Tragedie la SC Rulmenți SA Bârlad: muncitor strivit de un utilaj, după ce a căzut într-o groapă tehnologică

ULTIMA ORĂ Tragedie la SC Rulmenți SA Bârlad: muncitor strivit de un utilaj, după ce a căzut într-o groapă tehnologică

Tragedie la SC Rulmenți SA Bârlad: un bărbat, în vârstă de 56 de ani, muncitor la Secția Strungărie, a decedat în această după-amiază, după ce a fost strivit de un utilaj.

”Incidentul s-a petrecut la secția Strungărie. Bărbatul a căzut intr-un malaxor, fiindu-i strivită partea superioară dreapta a corpului si o parte din cap. La fata locului s-au deplasat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui cu utilaj de descarcerare și autospeciala SMURD, IPJ – criminalistica, ITM. Cei sosiți la fata locului pentru a da primul ajutor (SMURD) nu au putut face nimic, constatand decesul”, a declarat, pentru Est News, prefectul Eduard Popica, prezent și el la locul accidentului de muncă.

Surse din interiorul fabricii ne-au declarat că bărbatul a căzut pe o bandă care preia șpanul (deșeuri metalice)  din fabrică și îl transportă într-un bazin unde este balotat. Deocamdată nu se știe ce căuta bărbatul în acel loc, deoarece, deși lucra în secție, nu avea nici o responsabilitate în zona bazinului cu deșeuri. Vom reveni cu amănunte.

Gigi Tarbă, muncitorul de la Rulmenți care a murit strivit la moara de șpan

About Simona Vasile

x

Check Also

Inconștient să fii, noroc să ai. Un bătrân a scăpat cu răni minore după ce a intrat cu Matiz-ul într-un tren

Un bătrân de 76 de ...

Zeci de legumicultori vasluieni și-au vândut roșiile în piețele din județ

Legumicultorii vasluieni au început să ...

Ofertă bogată de brazi, la Bârlad

Bârlădeni, au apărut brazii în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: