Google+
Home » Justitie » Bărbat din Pușcași, 30 de zile după gratii, pentru încălcarea ordinului de protecție

Bărbat din Pușcași, 30 de zile după gratii, pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Pușcași, pentru nerespectarea hotărârii judecătorești, respectiv a prevederilor ordinului de protecție emis împotriva sa.

Polițiștii au fost sesizați joi, prin plângere, de către o femeie în vârstă de 26 de ani, din comuna Poienești, cu privire la încălcarea prevederilor ordinului de protecție, de către concubinul acesteia. De la data emiterii ordinului de protecție, bărbatul în vârstă de 29 de ani, din comuna Pușcași, a comis două infracțiuni de nerespectare a hotărârii judecătorești. S-a apropiat la mai puțin de 30 de metri de concubina sa, amenințând-o, atât pe 11 februarie, cât și pe 11 februarie.

După întocmirea dosarului de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și de nerespectare a unei hotărâri judecătorești, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Sâmbătă acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă, instanța dispunând arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. (G.P)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: