Home / Sport / Prezență record la concursul regional de șah de la Vaslui

Prezență record la concursul regional de șah de la Vaslui

Prezență record la concursul regional de șah de la Vaslui. Timp de trei zile, începând de vineri, la Complexul Comerical Silver Mall va avea loc cea de-a IV-a ediție a Concursului Regional de Șah găzduit de municipiul Vaslui. Dacă în 2016, la prima ediție, au participat 56 de sportivi, cu fiecare an competiția a luat amploare.

În 2017 au participat 108 sportivi, anul trecut 117, iar în 2019 cifra participanților a ajuns la 138. Vor fi prezenți șahiști recunoscuți în lumea șahului național și internațional. Organizatorii vor oferi premii bănești, trofee, cupe, medalii, diplome și multe surprize.

Toți simpatizanții “sportului minții” și comunitatea locală sunt așteptați să asiste la cele mai interesante partide de șah jucate de maeștri internaționali, maeștri, candidați de maeștri, jucători de categoria I, dar și de tinerii care bat la poarta afirmării.

Până acum trofeul s-a plimbat de la Vaslui la Huși, pe la Pașcani și chiar a trecul Prutul până la Chișinău. Câștigători au fost Alexandru Aliciuc (Acs Realitatea Huși), Bogdan Sava (CSM Pașcani) și Victor Romcovici (Chișinău, Republica Moldova). (George PROCA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: