Home / Justitie / ULTIMA ORĂ Accident cu șase victime la intrarea în Bârlad, pe strada Tecuciului (VIDEO)

ULTIMA ORĂ Accident cu șase victime la intrarea în Bârlad, pe strada Tecuciului (VIDEO)

Accident de circulatie cu victime, pe strada Tecuciului, în apropierea stației de autobuz din intersecția cu strada Mihai Eminescu. In urma coliziunii dintre doua autovehicule, șase persoane au avut de suferit, din care trei au necesitat transport la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman”.

La fata locului s-au deplasat doua ambulante, dar si politisti de la Circulație.

”Apelul la 112 a fost facut la ora 8 si 11 minute de catre o persoana care anunta producerea unui accident in apropierea intersectiei strazii Tecuciului cu strada Mihai Eminescu. Politistii ajunsi la fata locului au stabilit, dupa primele cercetari, ca vinovat s-ar face conducatorul unei masini care nu a acordat prioritate alteia care venea din spate si semnalizase stanga. Ambele masini se deplasau dinspre Tecuci spre Barlad. In urma coliziunii produse intre cele doua masini inmatriculate in Vaslui, au rezultat trei victime: soferul uneia dintre autoturisme, in varsta de 44 ani, si un pasager de 19 ani, din aceeasi masina, precum si o femeie de 58 de ani, care se afla in cealalta masina. Acestea au fost transportate, constiente, la spitalul din Barlad. Au mai fost accidentate foarte usor si alte trei persoane care nu au necesitat ingrijiri speciale” a declarat, pentru Est News, Bogdan Gheorghita, purtator de cuvant al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Acesta a mai mentionat ca niciun sofer nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice,dar in caz a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Pasagerii masinii al carei sofer pare ca nu e vinovat au avut noroc. Acestia puteau suferi traumatisme grave intrucat masina lovita a fost proiectata intr-un gard.

 

 

 

 

 

 

About Mihai Vasile

x

Check Also

Unsprezece rable ridicate! Alte sute zac pe străzile Bârladului!

Promptitudine… la pont! „Magazia” roșie ...

Cine nu respectă depozitarea selectivă a deșeurilor la Bârlad? Cetățenii sau Urbana?

de Mihaela NICULESCU   Bârlădenii ...

Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

A trecut razant pe lângă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: