Home / Social / Un bătrân a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un utilaj care circula în fața sa

Un bătrân a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un utilaj care circula în fața sa

Un bătrân de 79 de ani, din Pogonești, a ajuns la spital, marți după-amiază, după ce a intrat cu mașina pe care o conducea într-un utilaj care circula în fața sa din cauza nerespectării distanței regulamentare în mers. Polițiștii au întocmit dosar pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentele se țin lanț în comuna Tutova, situată la intrarea în județ. De această dată, cel care a provocat evenimentul rutier a fost un șofer de 79 de ani, din localitatea Pogonești. Acesta se îndrepta spre municipiul Bârlad, moment în care a intrat în plin într-un utilaj care circula regulamentar în fața sa. În urma impactului, bătrânul ar fi suferit un traumatism toracic, dar și un atac de panică.

Conducătorul auto a fost transportat cu ambulanța la Spitalul de Urgennță Bârlad unde medicii l-au diagnosticat cu atac de panică. Din primele cercetări, s-a stabilit că șoferul în cauză nu a păstrat distanța regulamentară față de utilajul ce se deplasa în fața sa pe drumul european E 581”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bătrânului de 79 de ani pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: