Home / Sport / Încă o porție de fotbal spectacol la Vaslui, la cea de-a VIII-a ediție a Winter Cup Vaslui

Încă o porție de fotbal spectacol la Vaslui, la cea de-a VIII-a ediție a Winter Cup Vaslui

Vasluienii care vor să participe la cea mai mare competiție de fotbal în sală din zona Moldovei și una din cele mai importante din țară, Winter Cup Vaslui, se pot înscrie până pe 28 februarie. Regalul fotbalistic va debuta odată cu venirea primăverii, pe 1 martie.

Turneul este organizat de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, Primăria Municipiului Vaslui, Direcția Județeană de Tineret și Sport Vaslui, Federația Română de Fotbal, împreună cu un distribuitor de echipament sportiv și cu sprijinul Clubului Sportiv Viitorul Vaslui. La fel ca în anii trecuți ne așteptăm la o prezență bogată, cu zeci de echipe care vor concura la mai multe categorii: Open, Old Boys (+39), cel destinat juniorilor (Under 19) și unul pentru Futsal. O echipã de juniori se poate înscrie atât la turneul open, cât si la turneul futsal.

Taxa de înscriere este stabilitã la 350 lei/echipã (în plus, fiecare echipã va achita înaintea fiecãrui meci, o taxã de 25 lei, pentru arbitraj). Cei care doresc înscrierea vor trebui sã prezinte un tabel (max. 15 jucãtori, care vor fi identificati prin nume, prenume, data nasterii si adeverintã individualã sau pe tabelul echipei care sã ateste cã sunt apti medical pentru practicarea fotbalului).

Turneul va fi împărțit în două faze: una cu echipele din județ și cea de-a doua, fazele finale, când vor intra în scenă echipele invitate din alte județe. Vor găzdui meciuri,  vineri, sâmbătă și duminică, Sala Polivalentă din Vaslui și Sala de Sport a Liceului Ion Mincu Vaslui. Arbitrajele vor fi asigurate de brigăzi foarte bune, formate din arbitri vasluieni precum și invitați din județele Galați, Bacău, Iași, Neamț și Suceava.

Spectacolul fotbalistic îi va ține cu sufletul la gură pe vasluieni până târziu în noapte, pe parcursul mai multor zile. Ediția trecută a Winter Cup Vaslui a programat nu mai puțin de 97 de partide și cei care au fost prezenți la meciuri au avut ce vedea. Au fost marcate nu mai puțin de 359 de goluri, aproape patru pe meci. Unii jucători s-au remarcat în premieră, în timp ce alții și-au confirmat statutul de vedetă de la echipa de club.

Premiile oferite celor mai bune echipe, vor consta în vouchere valorice pentru achiziționarea de echipament sportiv brand-ul Givova, cupe și diplome. Toate echipele participante vor fi premiate cu cupe și diplome. Pentru spectatorii prezenți la meciurile turneului se va organiza o tombolă, în ziua Finalei WinterCupVaslui 2019, câștigătorii urmând a fi premiați, doar în masura în care aceștia sunt prezenți în sală, în momentul extragerii numărului de tichet câștigător (în limita a 1 minut, de la anunțarea tichetelor câștigătoare). Tichetele de tombolă sunt gratuite, numerotate și se împart, pe toată durata competiției, persoanelor prezente în sală, care vizionează aceste jocuri.

În 2018 Auto Driver Iași a cu cerit Turneul Open după ce a trecut autoritar de Victoria în finală, scor 5 – 0. Internazionale Traian a fost cea mai bună la Under U19, urmată de Young Boys, Vaslui Juniors și Sporting Juniorul 2002. Dorna Bârlad a cucerit titlul la Old – Boys, grație golaverajului, fiind la egalitate de puncte cu Victoria și Spartanii. La futsal trofeul le-a revenit celor de la Internazionale Traian. Prestații bune au avut și Alpiniștii, Victoria și AS Solidar. (George PROCA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: