Home / Justitie / Instructorul unei școli de șoferi, la un pas de tragedie după ce a ieșit în drumul național fără să se asigure

Instructorul unei școli de șoferi, la un pas de tragedie după ce a ieșit în drumul național fără să se asigure

Un accident ce putea avea consecințe deosebite de grave s-a petrecut, joi după-amiază, în poarta de acces a unui important agent economic din municipiul Huși, după ce instructorul unei școli de șoferi, aflat la volanul mașinii ”de serviciu”, a fost lovit de un alt autoturism în momentul în care a ieșit în drumul național fără să se asigure. Cei doi conducători auto au preferat ”să o dea la pace”, pe cale amiabilă, fără a mai chema poliția.

Cei care ar trebui să învețe viitorii șoferi cum să conducă pe drumurile patriei sunt, de fapt, cei mai neglijenți șoferi. Cel puțin așa a demonstrat-o un instructor auto din Huși care, fără a ține cont de indicatorul ”STOP”, a ieșit în drumul mare, respectiv DN 24A Huși – Murgeni, fără să se asigure corespunzător. În consecință, bărbatul aflat la volan a fost lovit în partea din spate de o mașină condusă regulamentar de un șofer al unei mașini înmatriculată în Brăila. Marele noroc a fost că, printr-un reflex, conducătorul autoturismului lovit a frânat și a tras dreapta de volan, intrând în popicele din plastic a societății în fața căreia a avut loc accidentul. Simțindu-se vinovat, instructorul auto s-a arătat foarte intrigat de faptul că a i-a fost fotografiată mașina care se afla pe un drum public. Cei doi șoferi au ajuns la o înțelegere amiabilă, având în vedere că nu au fost persoane rănite în urma acestui accident. În aceste condiții, nu a mai fost nevoie de intervenția Poliției. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mandate de executare puse în aplicare de polițiștii vasluieni

În cadrul activităților desfășurate zilele ...

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

La Iana, un șofer băut a accidentat grav un pieton și mai beat

Un șofer cu o alcoolemie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: