Home / Justitie / Instructorul unei școli de șoferi, la un pas de tragedie după ce a ieșit în drumul național fără să se asigure

Instructorul unei școli de șoferi, la un pas de tragedie după ce a ieșit în drumul național fără să se asigure

Un accident ce putea avea consecințe deosebite de grave s-a petrecut, joi după-amiază, în poarta de acces a unui important agent economic din municipiul Huși, după ce instructorul unei școli de șoferi, aflat la volanul mașinii ”de serviciu”, a fost lovit de un alt autoturism în momentul în care a ieșit în drumul național fără să se asigure. Cei doi conducători auto au preferat ”să o dea la pace”, pe cale amiabilă, fără a mai chema poliția.

Cei care ar trebui să învețe viitorii șoferi cum să conducă pe drumurile patriei sunt, de fapt, cei mai neglijenți șoferi. Cel puțin așa a demonstrat-o un instructor auto din Huși care, fără a ține cont de indicatorul ”STOP”, a ieșit în drumul mare, respectiv DN 24A Huși – Murgeni, fără să se asigure corespunzător. În consecință, bărbatul aflat la volan a fost lovit în partea din spate de o mașină condusă regulamentar de un șofer al unei mașini înmatriculată în Brăila. Marele noroc a fost că, printr-un reflex, conducătorul autoturismului lovit a frânat și a tras dreapta de volan, intrând în popicele din plastic a societății în fața căreia a avut loc accidentul. Simțindu-se vinovat, instructorul auto s-a arătat foarte intrigat de faptul că a i-a fost fotografiată mașina care se afla pe un drum public. Cei doi șoferi au ajuns la o înțelegere amiabilă, având în vedere că nu au fost persoane rănite în urma acestui accident. În aceste condiții, nu a mai fost nevoie de intervenția Poliției. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 de ani, descoperit plutind pe râul Tutova

Cadavrul unui bărbat de aproximativ ...

Ultima oră! Crimă la Pădureni!

O femeie de aproximativ 70 ...

Accident grav la ieșirea din Bârlad, unde un TIR s-a răsturnat de-a latul șoselei. Un tânăr a fost grav rănit

Accident grav în această dimineață ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: