Google+
Home » Justitie » Bărbat neidentificat, accidentat mortal de tren în apropiere de Gara Vaslui

Bărbat neidentificat, accidentat mortal de tren în apropiere de Gara Vaslui

Un bărbat de aproximativ 40-45 de ani a fost accidentat mortal de tren, duminică, în apropiere de stația CFR Vaslui, la scurt timp după ce garnitura plecase din gară. Prima variantă luată în calcul de polițiști este sinuciderea, în condițiile în care mecanicul de locomotivă a spus că bărbatul s-a aruncat în fața trenului.

Scenă de groază în zona depozitelor Dixman din municipiul Vaslui, după ce un bărbat de aproximativ 40-45 de ani a fost tăiat de tren. Cel care a anunțat Poliția și Ambulanța a fost impiegatul de mișcare din stația CFR, în urma sesizării făcută de mecanicul de locomotivă al trenului InterRegio 1661 București – Iași care l-a lovit pe bărbat. Echipajul medical ajuns la locul solicitării nu a mai putut face nimic decât să constate decesul.

Se fac cercetările de rigoare pentru identificarea victimei și stabilirea condițiilor în care s-a petrecut incidentul. În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Prima variantă luată în calcul de polițiști în acest caz este sinuciderea. Și asta mai ales că mecanicul de locomotivă a spus anchetatorilor că l-a văzut pe bărbatul de 40-45 de ani când s-a îndreptat și apoi aruncat în fața trenului, fără a mai putea face ceva să evite tragedia. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: