Home / Justitie / Bărbat neidentificat, accidentat mortal de tren în apropiere de Gara Vaslui

Bărbat neidentificat, accidentat mortal de tren în apropiere de Gara Vaslui

Un bărbat de aproximativ 40-45 de ani a fost accidentat mortal de tren, duminică, în apropiere de stația CFR Vaslui, la scurt timp după ce garnitura plecase din gară. Prima variantă luată în calcul de polițiști este sinuciderea, în condițiile în care mecanicul de locomotivă a spus că bărbatul s-a aruncat în fața trenului.

Scenă de groază în zona depozitelor Dixman din municipiul Vaslui, după ce un bărbat de aproximativ 40-45 de ani a fost tăiat de tren. Cel care a anunțat Poliția și Ambulanța a fost impiegatul de mișcare din stația CFR, în urma sesizării făcută de mecanicul de locomotivă al trenului InterRegio 1661 București – Iași care l-a lovit pe bărbat. Echipajul medical ajuns la locul solicitării nu a mai putut face nimic decât să constate decesul.

Se fac cercetările de rigoare pentru identificarea victimei și stabilirea condițiilor în care s-a petrecut incidentul. În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Prima variantă luată în calcul de polițiști în acest caz este sinuciderea. Și asta mai ales că mecanicul de locomotivă a spus anchetatorilor că l-a văzut pe bărbatul de 40-45 de ani când s-a îndreptat și apoi aruncat în fața trenului, fără a mai putea face ceva să evite tragedia. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: