Home / Justitie / O vânzătoare din Bârlad, amenințată cu cuțitul de doi bărbați cu cagule. Hoții s-au speriat și au furat câțiva lei

O vânzătoare din Bârlad, amenințată cu cuțitul de doi bărbați cu cagule. Hoții s-au speriat și au furat câțiva lei

Momente de groază pentru vânzătoarea unui magazin alimentar din cartierul bârlădean Munteni, de lângă locuințele sociale din strada Cpt. Grigore Ignat. Sâmbătă seara, femeia a fost amenințată cu un cuțit de doi indivizi cu cagule pe față, care au dat buzna în magazin, Deși s-a speriat de moarte, vânzătoarea a reușit să apese butonul de panică.

„Am fost anunțați prin apel la numărul de urgență 112, de către un bărbat care a declarat că vânzătoarea magazinului pe care îl deține a fost amenințată de două persoane cu fețele acoperite. Polițiștii bârlădeni au preluat cazul și fac cercetări pentru infracțiunea de tâlhărie calificată”, a declarat, pentru Est News, Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IJP Vaslui.

Proprietarul magazinului se afla în zonă în momentul producerii incidentului și a fost primul care a ajuns la fața locului. Nu a putut afla foarte multe detalii în acele momente, întrucât vânzătoarea era în stare de șoc.

„Eu cred că cei doi infractori au urmărit momentul când vânzătoarea a rămas singură și au acționat rapid. Totul a durat aproximativ 30 de secunde, după imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Nu au reușit să fure decât câțiva lei, pentru că nu au știut exact unde să caute. După acționarea butonului de panică, hoții s-au speriat și au fugit. Am făcut plângere la Poliție și sper ca organele de anchetă să îi identifice pe cei doi infractori”, ne-a declarat proprietarul magazinului. (Simona MIHĂILĂ)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Șoferul unui microbuz școlar, cu permisul suspendat după ce a condus sub influența alcoolului

Un control de rutină al ...

Un bârlădean de 44 ani a fost reținut după ce și-a pus la dispoziție apartamentul pentru practicarea prostituției

Proxenetism. Aceasta este infracțiunea pentru ...

Furtul și operațiunile financiare frauduloase, infracțiuni frecvente pe masa polițiștilor vasluieni

O femeie de 42 ani ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: