Google+
Home » Administratie » Lista tinerilor din municipiul Vaslui care au prioritate în 2019 la o locuință ANL

Lista tinerilor din municipiul Vaslui care au prioritate în 2019 la o locuință ANL

de Dănuț CIOBANU

Consiliul Local Vaslui va aproba în ședința ordinară de la sfârșitul acestei săptămâni lista de priorități pe anul 2019 privind solicitanții care au acces la o locuință realizată din fonduri ANL. Locuințele construite prin ANL aparțin domeniului privat al statului și sunt administrate de autoritățile locale în vederea închirierii de către tineri și familiile de tineri în vârstă de până la 35 de ani, la data depunerii dosarului de locuință.

Comisia socială ANL din cadrul Consiliului Local Vaslui a analizat toate dosarele depuse până la data de 31 decembrie 2018. Din lista de priorități pe 2019 sunt 23 de dosare complete și actualizate. Alte 110 dosare sunt incomplete, 14 dosare nu au toate documentele, 36 de dosare în care solicitanții au depășit vârsta până la care se acordă o locuință, 38 de dosare în care solicitanții au devenit proprietari, 5 dosare în care petenții au renunțat la dosar, 5 dosare în care solicitanții au primit repartiții în anii anteriori și un dosar în care solicitantul a refuzat locuința.

„Lista de priorități va fi actualizată ori de câte ori este cazul, dacă în decursul anului urmează să se finalizeze și să se repartizeze locuințe noi pentru tineri, destinate închirierii sau dacă există locuințe pentru tineri rămase vacante. Pentru refacerea listei de priorități se iau în considerare cererile depuse până la sfârșitul lunii anterioare aprobării acestei”, se arată în raportul proiectului de hotărâre.

Din lista de priorități pe anul 2019 fac parte Anca Dima, Claudiu Ștefan Tăbăcaru, Roxana Oana Brînză, Andrei Panaite, Florin Ferariu, Vlad Bogdan Marcu, Silviu Andriescu, Elena Pricop, Narcis Trofin, Robert Spînu, Mirela Polei, Marilena Gravrilaș, Sorin Ionuț Ngrea, Vlad Grădinaru, Diana Covaliu, Oana Alina Nedelcu, Cristina Mădălina Vițelaru, Cătălin Păduraru, Cristina Liliana Bordeanu, Andreea Simona Ropotă, Loredana Mihaela Chirilă și Andreea Agarici.

În acest an, ANL va mai construi un bloc cu 40 de apartamente în zona Industrială a municipiului Vaslui. Noua construcție se alătură celor trei blocuri ANL existente în zonă, unde locuiesc cu chirie 80 de familii. În prezent, la Primăria Vaslui sunt înregistrate circa 100 de cereri pentru locuințe. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: