Home / Social / O bârlădeancă și-a transformat pasiunea într-o afacere cu flori și aranjamente pentru evenimente speciale

O bârlădeancă și-a transformat pasiunea într-o afacere cu flori și aranjamente pentru evenimente speciale

Un vis împlinit! Andra-Simina Mereuță, talentata bârlădeancă a cărei pasiune v-am prezentat-o în cotidianul Est News, a reușit, în cele din urmă să-și deschidă, ieri, propriul magazin. Florăria „Andra M”, amenajată într-un imobil din zona Cerbul de Aur, este cochetă și atrage prin florile naturale și proaspete, sau artificiale dar de bun-gust, dar și prin diversitatea accesoriilor de calitate folosite la aranjamente și pentru ambalarea cadourilor.

„Am pornit pe acest drum din pasiune și, spre bucuria mea, am reușit să o transform într-un business . Îmi doresc să fie mai mult decât o simplă florărie. Va fi un loc în care clienții vor găsi flori și plante decorative din toate colțurile lumii, cupole și aranjamente cu flori criogenate, cutii cu flori exclusiviste, buchete și coșuri cu flori, flori speciale pentru nuntă sau botez, dar și recipiente elegante, decorațiuni speciale și cadouri.”, a spus Andra Simina Mereuță.

Andra-Simina este conștientă că, la nivelul orașului, concurența în domeniu este serioasă, chiar dacă și cererea este destul de mare. De asemenea, știe și că, de la an la an, clienții au devenit tot mai pretențioși și că pentru a avea succes este nevoie de creativitate și materie primă pe măsura așteptărilor lor. Oamenii călătoresc acum destul de mult în străinătate și doresc să poată găsi și în orașul lor aranjamente și cadouri de calitate și ținută asemănătoare. De aceea, Andra și-a propus ca săptămânal să-și aprovizioneze florăria cu câte un sortiment nou de flori și să le arate bârlădenilor că există și alte flori minunate în afară de trandafiri, crizanteme sau crini. Peste 99% din flori provin din Olanda, iar restul din sere private autohtone.

Clienții care au trecut pragul florăriei au fost impresionați de simfonia de culoare pe care o oferă florile, panglicile, baloanele sidefate, cutiile și accesoriile folosite la aranjamente pentru ocazii speciale, buchete, precum și de modul de prezentare a acestora. Nu a avut nevoie de designer, pentru că ea are astfel de abilități native, pe care le-a folosit din plin la evenimentele din familia sa, abilități care au fost foarte apreciate. Astfel, un test important a fost botezul fiicei sale, de unde i-au venit și primii clienți. La început, a acceptat să facă aranjamente florale doar pentru cunoscuți, la insistențele acestora. Mai târziu, s-a perfecționat în tehnica realizării aranjamentelor, participând la cursuri atât în țară cât și în străinătate, iar acum lucrează cu aceeași plăcere în cadrul propriei firme. (M.N.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Dați la o parte mașina! Nu se vede trecerea de pietoni!

Dați la o parte mașina! ...

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

%d blogeri au apreciat: