Home / Justitie / Bărbat accident în zona Tribunalului Vaslui de o mașină condusă de o instructoare auto

Bărbat accident în zona Tribunalului Vaslui de o mașină condusă de o instructoare auto

Un bărbat de 55 de ani a fost rănit destul de grav în apropierea Tribunalului Vaslui de o mașină condusă de o instructoare auto, victima fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență cu traumatism cranian și toracic. În urma primelor cercetări, polițiștii au constatat că pietonul traversase strada prin loc nepermis, fără ca femeia aflată la volan să-l mai poată evita.

Accident grav în municipiul Vaslui, la câteva zeci de metri de intersecția din Crucea Gării, provocat de o instructoare auto care a lovit un pieton pe mijlocul străzii. Bărbatul de 55 de ani, din localitatea Pribești (Codăești), se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis, mai precis în fața Tribunalului Vaslui, deși în zonă se află și o trecere pentru pietoni. În urma impactului, bărbatul a fost izbit de asfalt, suferind un traumatism cranian cu hemoragie externă și un traumatism toracic. De asemenea, echipajul ambulanței sosită la locul accidentul a constatat că victima avea și o luxație de gleznă la unul din picioare.

Bărbatul era conștient în momentul acordării de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest de către polițiști, rezultatul indicat fiind zero”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Instructoarea auto, în vârstă de 49 de ani, s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Autoturism furat din Franța, descoperit la controlul de frontieră Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul ...

A încercat să iasă din România cu pașaportul fratelui său

Polițiștii de frontieră vasluieni au ...

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

%d blogeri au apreciat: