Home / Justitie / Bărbat accident în zona Tribunalului Vaslui de o mașină condusă de o instructoare auto

Bărbat accident în zona Tribunalului Vaslui de o mașină condusă de o instructoare auto

Un bărbat de 55 de ani a fost rănit destul de grav în apropierea Tribunalului Vaslui de o mașină condusă de o instructoare auto, victima fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență cu traumatism cranian și toracic. În urma primelor cercetări, polițiștii au constatat că pietonul traversase strada prin loc nepermis, fără ca femeia aflată la volan să-l mai poată evita.

Accident grav în municipiul Vaslui, la câteva zeci de metri de intersecția din Crucea Gării, provocat de o instructoare auto care a lovit un pieton pe mijlocul străzii. Bărbatul de 55 de ani, din localitatea Pribești (Codăești), se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis, mai precis în fața Tribunalului Vaslui, deși în zonă se află și o trecere pentru pietoni. În urma impactului, bărbatul a fost izbit de asfalt, suferind un traumatism cranian cu hemoragie externă și un traumatism toracic. De asemenea, echipajul ambulanței sosită la locul accidentul a constatat că victima avea și o luxație de gleznă la unul din picioare.

Bărbatul era conștient în momentul acordării de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest de către polițiști, rezultatul indicat fiind zero”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Instructoarea auto, în vârstă de 49 de ani, s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: