Home / Administratie / CL Vaslui va aproba regulamentul de atestare a administratorilor asociațiilor de proprietari

CL Vaslui va aproba regulamentul de atestare a administratorilor asociațiilor de proprietari

Consiliul Local (CL) Vaslui va aproba în ședința de la sfârșitul acestei săptămâni regulamentul privind atestarea administratorilor de condominii. Prin acest document se împuternicește primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, să ateste persoanele fizice în vederea dobândirii calității de administrator de condominii. Aceste numiri se vor face la propunerea compartimentului de sprijinire, îndrumare și controlul asociațiilor de proprietari sau a comisiei desemnate prin dispoziția primarului.

Regulamentul care va fi aprobat de CL Vaslui cuprinde dispozițiile generale, prevederile legale privind inițierea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari, îndrumarea și verificarea financiar contabilă a asociațiile de proprietari, precum și condițiile legale pe care trebuie să le îndeplinească administratorii pentru emiterea atestatului. Calitatea de administrator de condominii se dovedește prin atestatul valabil al persoanei fizice care deține certificat de calificare profesională pentru funcția de administrator de condominii și îndeplinește condițiile legale la momentul eliberării atestatului.

Pentru emiterea atestatului, persoanele fizice trebuie să depună la compartimentul specializat din Primăria Vaslui o cerere scrisă adresată primarului, însoțită de următoarele documente:

  • cerere pentru atestarea administratorilor de condominii;
  • actul de identitate; certificatul de calificare profesională pentru ocupația de administrator de condominii; certificatul de cazier; certificatul de cazier fiscal și chitanța care atestă plata taxei pentru eliberarea atestatului. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Zeci de manifestări culturale, sociale și sportive importante, organizate de Primăria Vaslui până la sfârșitul anului

Primăria Vaslui va organiza, până la sfârșitul acestui an, ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: