Home / Administratie / Misterul cererii dispărute de la Serviciul Înmatriculări. O bârlădeancă nu-și poate radia mașina în Germania pentru că de peste o lună așteaptă o adeverință

Misterul cererii dispărute de la Serviciul Înmatriculări. O bârlădeancă nu-și poate radia mașina în Germania pentru că de peste o lună așteaptă o adeverință

Bârlădeanca Cecilia Croitoru așteaptă de mai bine de o lună un document pe care Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui (SPCRPIV) ar fi trebuit să i-l trimită până acum prin poștă. 

Femeia a fost pe 25 ianuarie la SPCRPIV pentru a înmatricula o mașină cumpărată din Germania. A primit numerele de înmatriculare, dar nu și actul care trebuie trimis în Germania pentru radierea mașinii.

„Am cerut o adeverință pe care trebuie să o trimit în Germania și mi s-a spus să fac o cerere, pentru că, ulterior, voi primi prin poștă actul solicitat. Au trecut deja 33 de zile și nu am primit nimic, niciun răspuns. Am o problemă medicală și nu pot ajunge în următoarele zile la Vaslui. Este greu, pentru că soțul meu, aflat în Germania, e nevoit să achite în continuare asigurarea de 76 de euro pentru mașina cumpărată de acolo, dar și asigurarea mașinii în România. Sunt niște bani pe care îi plătim degeaba pentru că autoritățile nu-și fac treaba cum trebuie”, a spus Cecilia Croitoru.

Femeia a încercat să ia legătura prin telefon cu funcționarii SPCRPIV, dar nu i-a răspuns nimeni timp de câteva zile. Reporterul Est News l-a contactat pe Eduard Popica, prefectul județului Vaslui, în subordinea căruia se află SPCRPIV. Acesta a declarat inițial că astfel de situații sunt foarte rare și este posibil ca femeia să nu fi fost găsită acasă de poștaș. A revenit ulterior și ne-a spus că în urma verificărilor s-a constatat că nu există nicio cerere înregistrată cu numele Cecilia Croitoru. Femeia a declarat reporterului Est News că a așteptat acasă în tot acest timp, dar pentru că nu a primit nici până acum adeverința solicitată, va merge din nou la Vaslui pentru a vedea cum poate intra în posesia documentului și unde a dispărut cererea pe care a depus-o pe data de 25 ianuarie. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Zeci de manifestări culturale, sociale și sportive importante, organizate de Primăria Vaslui până la sfârșitul anului

Primăria Vaslui va organiza, până la sfârșitul acestui an, ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: