Home / Sanatate / Clădirea unei foste centrale termice ar putea trece în administrarea Spitalului „Beldiman”

Clădirea unei foste centrale termice ar putea trece în administrarea Spitalului „Beldiman”

Spitalul bârlădean are nevoie de spațiu. Astăzi, consilierii locali bârlădeni vor fi solicitați să voteze pentru un proiect de hotărâre ce privește spitalul. Este vorba despre trecerea în administrarea spitalului bârlădean a unui imobil aparținând domeniului public al municipiului Bârlad. Cu alte cuvinte, spitalul solicită să ia în administrare fosta centrală aflată în spatele spitalului, vizavi de Grădinița nr. 9.

În expunerea de motive nu se precizează și scopul pentru care spitalul a solicitat acel spațiu. Daniela Borș, managerul Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” a declarat pentru Est News că spațiul respectiv va fi utilizat pentru amenajarea unor dependințe, cum ar fi vestiarele pentru angajați, care lipsesc în acest moment.

„Nu este bătută în cuie destinația spațiului în care a funcționat centrala termică, dar în niciun caz nu se va amenaja nicio secție medicală și nici cabinete medicale. Avem nevoie de spațiu ca de aer și ne gândim că în acel perimetru am putea amenaja vestiare pentru angajați”, a explicat managerul Daniela Borș.

Rămâne de văzut dacă proiectul va primi votul consilierilor, care se întrunesc în ședință ordinară astăzi, la ora 16. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CL Vaslui acordă Spitalului Județean de Urgență un ajutor financiar de 500.000 de lei

Consiliul Local (CL) Vaslui va aproba în ședința din ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

Cât de eficiente sunt măsurile de restricționare a accesului vizitatorilor în spitalul din Bârlad?

Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad încearcă să ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: