Home / Social / Doi elevi din Vladia, dispăruți timp de trei zile. Poliția, familiile și apropiații au fost în alertă

Doi elevi din Vladia, dispăruți timp de trei zile. Poliția, familiile și apropiații au fost în alertă

Doi elevi din Vladia au fost dispăruți timp de trei zile de la domiciliile lor, interval de timp în care aceștia au fost căutați de poliție, familii și apropiați. Găsiți la un magazin chiar din sat în timp ce-și făceau cumpărături, adolescentul de 15 ani și verișoara sa de 16 ani au spus polițiștilor că au rătăcit pe dealurile din împrejurimi.

Caz de dispariție învăluit în mister în comuna Dragomirești. Doi elevi din Vladia au băgat în sperieți pe toată lumea sat, în condițiile în care au plecat de la domiciliile lor, fără ca cineva să știe unde anume. Evident, părinții au anunțat disparițiile la Poliție, care a început activitățile specifice de căutare, în timp de apropiații au postat mesaje pe rețelele de socializare în speranța că cineva i-ar fi observat. Abia după trei zile, adolescentul de 15 ani și verișoara sa cu un an mai mare au fost găsiți în condiții la fel de ciudate ca și dispariția lor.

Cei doi minori au fost identificați în momentul în care au mers la un magazin din satul Vladia să cumpere niște produse. Adolescenții au spus polițiștilor că, pe perioada dispariției, ar fi stat pe dealurile din zonă”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Apropiații celor doi susțin, însă, că aceștia ar fi stat în cele trei zile într-o locuință părăsită din sat. Se pare că băiatul ar fi avut asupra sa și vreo 1.200 de lei, o parte din banii fiind cheltuiți cu verișoara sa. Ambii adolescenți au fost încredințați părinților de către polițiști, urmând a fi anunțată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: