Home / Justitie / Seif cu bani și mai multe colete, sustrase din sediul unei firme de curierat

Seif cu bani și mai multe colete, sustrase din sediul unei firme de curierat

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări pentru furt calificat, după ce trei persoane neidentificate încă au pătruns în sediul unei firme de curierat, de unde au furat un seif cu bani și mai multe colete.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, pe camerele de supraveghere din zonă se vede cum trei persoane care aveau fețele acoperite cu cagule au pătruns în sediul firmei în noaptea de 26 spre 27 februarie, sustrăgând banii și bunurile.

“Persoanele au intrat, au luat seiful cu bani, după care s-au întors și au luat și niște colete. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca, după ce reprezentanții firmei vor face inventarul, să se stabilească și prejudiciul”, a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Modul în care au acționat autorii furtului este asemănător cu cel înregistrat în luna ianuarie a acestui an, când la de la sediul Casei de Ajutor Reciproc “Podul Înalt” a fost furat un seif cu bani.

Polițiștii nu au putut preciza dacă în cazul celor două furturi ar putea fi vorba despre aceiași autori, dar această variantă nu este exclusă. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: