Home / Administratie / Unistil revine! După trei ani, societatea vrea să asigure din nou transportul de călători în municipiul Bârlad

Unistil revine! După trei ani, societatea vrea să asigure din nou transportul de călători în municipiul Bârlad

SC Unistil SRL este societatea care va asigura transportul de persoane în Bârlad, în următorii doi ani. Evident, dacă, în urma evaluării de către o comisie specială din primărie se va constata că îndeplinește toate condițiile impuse de lege.

SC Unistil a fost singura firmă care și-a depus oferta, în termenul stabilit, pentru încredințare directă a activității de transport public de persoane. Astăzi a avut loc deschiderea ofertei, în prezența unei comisii conduse de Aurelian Raducu, dar și a conducerii Unistil: Vasile Puscasu, administratorul societății și Sergiu Hoțoi, managerul de transport. Comisia a constatat că toate actele solicitate au fost prezentate întocmai.

„Membrii comisiei vor studia detaliat documentele și dacă sunt respectate toate condițiile impuse de lege se va trece la încheierea unui acord, supus spre aprobare Consiliului Local și primarului”, a declarat Aurelian Răducu.

După consemnarea tuturor documentelor și încheierea unui proces-verbal semnat de ambele părți, administratorul Unistil a făcut unele precizari.
„Am respectat întocmai condițiile impuse în caietul de sarcini. Vom ieși pe traseu cu zece autobuze cu un număr de locuri cuprins intre 58 și 80 de locuri, și cu șase microbuze. Nicio mașină nu este mai veche de 13 ani, cele mai vechi sunt din 2006. Prețul unui bilet va fi de 1,80 lei. Evident, dacă prețul combustibilului va crește, la fel ca și salariile, va trebui să majorăm tariful”, a precizat Vasile Pușcașu.

Societatea Unistil va transporta călătorii pe cinci trasee: IRB – Gară și retur, IRB-Liceu și retur, IRB – Cărămidărie și retur, dar și IRB – Deal și retur, Gară – Deal și retur.

Revenirea societății Unistil pe piața transportului local survine după ce SC Vertrantis, societatea care a câștigat în 2016 licitația, nu a mai facut față cheltuielilor și a anunțat că dorește rezilierea contractului. Până la organizarea unei noi licitații, SC Unistil va oferi timp de doi ani servicii de transport public barladenilor. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Zeci de manifestări culturale, sociale și sportive importante, organizate de Primăria Vaslui până la sfârșitul anului

Primăria Vaslui va organiza, până la sfârșitul acestui an, ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: