Home / Justitie / Două persoane rănite și un autoturism căzut într-un canal de acumulare, după o depășire neregulamentară

Două persoane rănite și un autoturism căzut într-un canal de acumulare, după o depășire neregulamentară

Un autoturism înmatriculat în județul Brăila a căzut, joi după-amiază, într-un canal de acumulare de pe marginea DN 24, după ce conducătorul acestuia, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu o altă mașină.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, în autoturism se aflau cinci persoane, printre care și un copil în vârstă de 9 ani, iar două dintre acestea au fost transportați la spital.

“În accident au fost implicate două autoturisme. În timp ce o mașină, în care se aflau șoferul și un pasager, încerca să pătrundă în curtea unui restaurant, cel de-al doilea autoturism a intrat în depășirea mai multor mașini și a intrat în coliziune cu primul autoturism. În urma impactului, cel de al doilea autoturism a fost proiectat într-un șanț de acumulare. În mașină erau conducătorul auto de 67 de ani și concubina acestuia, o femeie de 54 de ani și o familie, soț și soție, cu un copil de 9 ani, toți cu domiciliul în județul Brăila. În urma evenimentului rutier, șoferul și concubina acestuia au fost transportați la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Șoferii ambelor autoturisme implicate au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Pe numele conducătorului auto din Brăila a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Autoturism furat din Franța, descoperit la controlul de frontieră Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul ...

A încercat să iasă din România cu pașaportul fratelui său

Polițiștii de frontieră vasluieni au ...

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

%d blogeri au apreciat: