Google+
Home » Social » Un bărbat din Morăreni a murit strivit de saci cu porumb, după ce s-a răsturnat cu căruța

Un bărbat din Morăreni a murit strivit de saci cu porumb, după ce s-a răsturnat cu căruța

Un bărbat de 46 de ani, din localitatea Morăreni, a murit strivit de sacii cu porumb pe care-i transporta cu o căruță după ce aceasta s-a răsturnat peste el. Tragedia s-a petrecut pe un drum din comuna Alexandru Vlahuță în timp ce victima se ducea la niște rude dintr-un sat învecinat. 
Bărbatul plecase cu căruța de acasă în cursul serii de vineri, spre localitatea Vaduri, situată peste deal față de satul Morăreni. La un moment dat, atelajul a intrat în balans, cel mai probabil din cauza denivelărilor, astfel încât s-a răsturnat cu tot cu încărcătură. Din păcate, bărbatul a fost prins sub sacii de porumb, fiind efectiv strivit, fără a mai avea șansa să se salveze. Întrucât caruțașul nu a ajuns la destinație și nici nu mai răspundea la telefon, rudele de acasă au pornit, sâmbătă dimineață, în căutarea sa, fiind găsit pe drumul dintre Morăreni și Vaduri.
„Una din rude a sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita o ambulanță. Echipajul medical deplasat la caz a constatat decesul bărbatului de 46 de ani”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.
Polițiștii, care au început o anchetă în acest caz pentru a lămuri cu exactitate condițiile în care s-a petrecut accidentul, au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind așteptat și rezultatul autopsiei medicilor legiști. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: