Home / Sport / Handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui au pierdut la mare luptă cu prima clasată

Handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui au pierdut la mare luptă cu prima clasată

Handbaliștii juniori 2 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, pregătiți de profesorul Liviu Gugleș, au pierdut partida cu CSM Bacău, prima clasată din Grupa Valoare 1. Vasluienii nu s-au predat însă, dând o replică dârză și pierzând în cele din urmă la un singur gol, scor 28 – 29. Meciul a fost echilibrat de la un capăt la altul, la pauză băcăuanii având tot avantaj minim, scor 12 – 13.

Cel mai bun marcator al vasluienilor a fost Sorin Potorac, cu 12 reușite. Acesta a confirmat forma bună arătată împotriva nemțenilor, când a marcat de 10 ori. Au mai marcat pentru LPS Vaslui jucătorii Florin Ciurescu, Răzvan Chiratcu (câte 5 reușite), Radu Oțel (4), Ionuț Morărașu și Ionuț Tănase (câte un gol). Au mai evoluat Octavian Popovici, Adrian Matei, Iulian Artene, Eduard Radu, Andrei Jigoranu.

Din tabăra băcăuană cel mai incisiv pentur poarta vasluienilor a fost Asavastei, cu 9 goluri. Au mai marcat Toboșaru, Bran (câte 6), Andrei, Cojocaru, Ichim (câte 2 goluri), Dârlău, Dobrotă (câte 1). Au mai evoluat Frînghiu, Petrea, Feldeș. Antrenor: Valeriu Rugină.

Vasluienii au fost egalați la puncte, atât de CSS Galați, cât și de CSS Bacău, pentru că cele două au remizat. A fost 25 – 25, după ce băcăuanii au avut 11 – 9 la pauză. LPS Vaslui nu a fost depășită în clasament decât de formația gălățeană, datorită faptului că au pierdut la un singur gol.

CSM Bacău e lider, cu 8 puncte. Urmează trei echipe cu 5 puncte. Pe locul doi se află CSS Galați (golaveraj +8). Pe trei și patru se află LPS Vaslui (+1) și CSS Bacău (golaveraj 0). (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: