Home / Social / Peste 150 de desene, expuse în foaierul Primăriei Vaslui, în cadrul expoziției-concurs ”Vestitorii primăverii”

Peste 150 de desene, expuse în foaierul Primăriei Vaslui, în cadrul expoziției-concurs ”Vestitorii primăverii”

Peste 150 de desene ale preșcolarilor și elevilor de la majoritatea unităților de învățământ din municipiul Vaslui au fost expuse în foaierul primăriei din localitate, în cadrul expoziției-concurs de artă plastică ”Vestitorii primăverii”. Așa cum era firesc, copiii au fost premiați de autoritățile locale, prin coordonatorul activităților culturale și educative din cadrul primăriei, Ramona Ailioaei, cu diplome și dulciuri.

Eveniment unic la nivelul municipiului Vaslui, la debut de primăvară, o expoziție-concurs cu lucrări dedicate acestui anotimp, realizate în exclusivitate de copii și adolescenți de la școlile din oraș. Sub coordonarea profesorilor, talentații preșcolari și elevi vasluieni au expus nu mai puțin de 150 de lucrări, fie pictate în acuarele sau creion, fie reprezentând colaje, machete, mărțișoare și felicitări.

”Acest proiect al Primăriei Vaslui, care își are începuturile în anul 2012, aduce, sezon după sezon și generație după generație, noi și inspirate lucrări ale copiilor noștri, cu preocupări atât de sensibile și frumoase. Mulțumită lor, primăvara a fost adusă în foaierul Primăriei Vaslui și în sufletele noastre”, a declarat Ramona Ailioaiei. 

Tradiția organizării periodice a acestei expoziții, susțin reprezentanții primăriei, vine nu doar să-și bucure privitorii, ci să-și stimuleze și expozanții, cursanți ai unităților de învățământ vasluiene. Astfel, toate exponatele, care au în spate efortul copiilor și al dascălilor, au fost premiate de organizatorii expoziției. Totul s-a făcut în prezența primarului Vasile Pavăl și a multor părinți ai copiilor, evenimentul fiind presărat și cu momente artistice oferite de cercul de muzică ușoară coordonat de profesorul Alin Bulboacă, din cadrul Palatului Copiilor Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Reguli drastice pentru firmele care realizează lucrări funerare în cimitirele bârlădene

Gata cu harababura! Conducerea Direcției ...

Investiții de proporții la Epureni

La Epureni sunt deschise mai ...

Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

O gospodărie particulară din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: